Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fulfilment

Marketing

peh za pehom...

Ujutro kad sam se probudila mislila sam si da neće opet biti tako strašno, ali....
Bila sam u krivu, uslijedioje najgori mogući dan. Pripreme, za meni tako besmislenu zabavu, su krenule ne tako slavno..

Kažu da se po jutru dan poznaje. To je čista istina!!

Prva « ugodna» situacija se dogodila zbog jedne jako zle prodavačice, ne želim to ponovno prepričavat, samo ću reći, aarggh.... Užas živi!!

Druga «ugodna» situacija je bila na manikuri koju tako «volim», morala sam se šetat dobrih sat vremena po Mulleru da bih došla na red. I došla ja na red, sve super, ali zbog te ne predviđene šetnje uslijedila je ..

Treća «ugodna» situacija, i tako s tim ne posušenim noktima trčim a frizuru, naravno vani još uvijek lijeva kiša. Kišobrani, jao.. Kad sam već bila na toj manikuri bilo bi super da ti nokti na nešto i liče. No dobro, vadim ja kišobran, ops prva recka na noktu. Zvoni mobitel koji je duboko u torbi, vadi ga van, nokti još uvije ne posušeni!!! Tisuću i jedna recka na noktima!!! Aaaaaaaaaaa...

Četvrta «ugodna» situacija, još me i najviše ubila u pojam. Moje divne tenisice puštaju još divniju narančastu boju, kada pada kiša. Kiša je padala!!!!!!! Moje noge, skroz na skroz narančaste... Ma divno, ribaj noge, nema druge...

Peta «ugodna» situacija, na mostu se zbila!! Noge mokre, frizura splasnula, ja na rubu živčanog sloma.... PLAČ!!! Plač na savskom mostu je najslađi!!

Šesta «ugodna» situacija, prijateljica me zove da ne stigne na šminkanje jer frizra nije dobra, mora kosu ponovo prat!! ŽIVČANI SLOM!! Ja više ne mogu. Ne mogu. Prokleta večera, i frizura i nokti i šminka, pa što će mi sve to?? Užas... Ljuta kao pas, odlazim na posljednju stanicu tog putovanja. Vizažistica Ana bila je ugodna i mirna i uspijela me smiriti i naravno lijepo namazati. Hvala ti Bože na ljudima koji su me taj dan smirivali, a to su moja divna majka, tata, i vizažistica Ana, i Kristina koja me nazvala i podjelila svoje muke samnom i ja svoje s njom.

I taj tenutak je došao.. Počelo je to!! Maturalna zabava.. Roditelji na rubu suza, blicevi ne prestaju, svi su tako veseli, smiju se jako.. Ma lijepo je bilo vidjet prijatelje u ne tako uobičajenim izdanjima!! Super mi je to bilo!! Najbolji dečec je definitivno bio San koji je izgledao kao maneken. Plesali smo do zore, doslovno!! Bilo je tu jadikovki radi visokih cipela, grudnjaka koji spadaju, ali bilo je odlično!!

Eto ovo što je trebala ispast priča o maturalnoj večeri to ustvari i nije, više kao moja jadikovka... ali... mora se i to...

ivAna


Post je objavljen 31.05.2006. u 20:10 sati.