Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littleone

Marketing

Muško ženska prijateljstva

Kad žena narediRobert Peck je smatrao da postoje četiri vrste prilagodba koje su kritične za uspješnu srednju dob. Jedna od njih je socijaliziranje nasuprot seksualiziranju u međuljudskim odnosima što bi u prijevodu značilo da ljudi redefiniraju muškarce i žene u njihovom životu i sada ih više vrednuju kao pojedince, prijatelje, partnere, a ne primarno kao seksualne objekte.
Dakle, prema Pecku to bi značilo da muško-ženska prijateljstva mogu postojati ali tek u srednjoj dobi hmm.. i ako se pojedinac prilagodi, odnosno ako socijaliziranje prevlada. Znači eto rješenja za vječnu enigmu muško-ženska prijateljstva DA ili NE.

S druge strane postoje i druge teorije o tome kad je prijateljstvo u kombinaciji m-ž moguće a to je prema nekim mojim prijateljima hmm... znancima :)) moguće samo ako se između njih dogodi divlje i (ne)zaboravno seksualno iskustvo.

Ako je vjerovati Pecku drage djevojke čekajte dok svi vama dragi prijatelji muškog spola dosegnu dob od 35-40 i shvate da se iza te žene krije i prijateljica koja je čekala 20 godina da on to konačno i shvati. Ili ako ste vam se ne da čekat čarobnu brojku 40 preostaje vam druga opcija mmmm :)
Pa prema ukusima :)


Post je objavljen 31.05.2006. u 17:23 sati.