Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegyial

Marketing

Živi, dobri i veseli, a bome i umorni

Hvala svima na brizi. Malo smo vas sve zapustili, ma ustvari jako smo vas zapustili, i ispričavamo se, ali ne možemo glave dignuti. Hm, ovako, Pegy će vjerovatno poslije porodiljskog krenuti raditi u jednoj stambenoj štedionici u našem malom mjestu. Kako sam ja prije radio za njih i imam dosta iskustva u tome, i Al će pomagati. Naša Princeza puni godinu dana krajem 7. mjeseca, i posao bi bio od 01.08. a do tada treba odraditi nešto zahtjeva i tako ufurati se ponovo u štos.

Pegy punom parom uči office aplikacije kući, ja na poslu imam gadne rokove za predati dokumentaciju, do sutra 01.06. i još jedan paket do 12.06. 10.06 imam ispit, aaaaaaaaaaaa puknut ćemo, šala. Dobro smo sve je pod kontrolom, ali nam je društ veni život i on line i off line otišao u ....

Djeca su, hvala bogu, dobro. Nasljednik pije neki sirup za upalu grla, ali nije strašno, Princeza ima 7 zubi, furi u hodalici i eto, igraju se i super su.

Javiti ćemo se, opet, slobodno nas podsjetite na mail.

E da za Lelu, upecali nas oni za loto milione, i dali brojeve telefona u Nizozemskoj, trebalo mui 2 dana da skužim da je prevara. Baš sam glup, a eto. Sve je riješeno i nema nikakvih problema.

Vaš Al

Post je objavljen 31.05.2006. u 08:15 sati.