Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durmstrang

Marketing

Živa sam?Stvarno?!

roflroflroflroflroflroflroflzujozujozujo
Ljudi, mislila sam da ću umrijeti.Jutro nakom onog ludom bala sam se izbljuvala kao nikada do sad.Bljakkkkkkkkkkkkkk!!!!!Fuuuujjjjjj.....napila sam se tako...da sam u prošlom postu napisala da TREBAM UBOJICU MOJIH RODITELJA!!! Je sam ja normalna?!nolud Žao mi je,nisam.
Ajd sad,da kažem što se dogodilo u ovih par dana što me nije bilo...
DAN NAKON BALA:
Probudila se,pošteno izbljuvala,jela,otišla šetati Lindi kraj jezera.Kraj jezera vidila čupavu Cho i poludrogiranog Diggorya kako se žvale.Iza Hogwartsa srela Wooda,plakao je. Rekao mi je da je vidio dvoje zaljepljenih kraj jezera.Malo dalje bili su i Viktor i...Hermiona.kiss
Možete misliti što su radili.Meni je puknuo film pa sam poljubila Wooda.
Vratila se na brod,počela čitati knjigu od bezjakinje Jane Austine:Ponos i predrasude.
Pročitala knjigu za tri sata,otišla ručati u Hogwarts,za vrijeme ručka pjevušila pjesme od čudnovtih sestara.Ništa se onda poslije značajno nije dogodilo,osim što me Fred pitao hoću hodati s njim,našto ga je George lupio šakom po nosu,a ja sam(Viktor je prolazio kraj mene) rekla Naravno.
DANAS:
Pokušala razgovarati s Viktorom,ali čovjek se samo mrštio.A samo sam ga pitala kako je bilo na balu. Samo se mrštio i rekao da je bilo ok.Glupan!
Ne znam...mislim da se nije dogodilo ništa posebno...a da,Tatjana mi je poslala pismo.

Draga Annya!
Ovdje je JAAAKKKOOO dosadno!Hodam s onim petašem,znaš onim što mi se prošle godine ulizivao da ne razumje gradivo,pa da mu ja objasnim.Inače, vrijeme je grozno,nadam se da si ok.Božić je prošao nekako...dosadno,valjda zato jer te nema.
T.

I to je sve!mah

Post je objavljen 23.05.2006. u 19:11 sati.