Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annarackwish

Marketing

Dan 2 u Hogwartsu

Joj, jedva sam se probudila danas. Hermiona me tresla i drmala, ali jedva......Nakon buđenja otišli smo na doručak i dobili rasporede. Opet ponedjeljkom imamo blok sat s Slytherinima (Ron je napravio kiselu facu).
Danas smo po prvi put imali obranu od mračnih sila. I Harry je već zaradio kaznu. Ja sam se suzdržala, makar sam i ja onoj kravi htjela reći svašta u ono njeno žablje lice. Kasnije je profa poslala Harrya kod McGonagallice. A ostatak sata smo čitali poglavlje. Dosadno. Nekako imam osjećaj da će tako potrajati i slijedeća predavanja. Poslije toga povijest magije. Ja sam naravno zaspala i kasnije me Ron probudio. Kad sam već kod Rona čini se da on ima curu. Ona se zove Luna Snape, cura je skroz uredu.

No što da kažem, osim što sam primijetila da Dumbledore nije stalno u školi. Vjerojatno obavlja neke stvari za red. E da, danas smo otišli dio Hagrida (Hermiona, Ron i ja) pa smo se malo napričali i on je rekao da se ni njemu nesviđa ta žabetina. Pa nas je ponudio sa svojim kolačićima (koje smo glatko odbili, poznavajući Hagridovo kuharsko umijeće)i otišli smo u dvorac. Kada smo došli do društvene prostorije Harry je već bio gotov s kaznom. Rekao je da je morao ispisivati istu rečenicu cijelo vrijeme. No, budući da sam ja iligment otkrila sam nešto više o toj kazni. Ispalo je da je Harry ispisivao tu rečenicu sa svojom krvi. Stvarno mi se gadi ta ženska. Ah mrzim ju.
Ron je dobio pismo od svog ljubljenog brata u kojem on govori da se prestane družit s nama čudacima. Ron je to sam bacio u smeće.
Joj zaboravila sam reći Alex mi je javio da je animagus. Ali mi nije otkrio koji mu je oblik. Naravno rekao je da će i meni pomoći da naučim (jer ja još trebam samo malo i onda ću moći uspijeti).
No dobro sutra je predamnom novi dan pa se čujemo još.

p.s. Alex mi je rekao da će uskoro stići u Hogwarts

Post je objavljen 23.05.2006. u 10:08 sati.