Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Moj grijeh je ravan pedofiliji (bar tako kaže vlada).

Htjela sam napisati neku post koji će biti banalniji od zadnja dva, ali sam preuzrujana državom u kojoj živim.

"Vlada predlaže da se spolni odnošaj s djetetom ubuduće kažnjava zatvorom od tri do 12 godina. Ako bi zločin bio počinjen nasilno ili na osobito okrutan način kazna bi se kretala od pet godina do kazne dugotrajnog zatvora (20 godina i više), a uz zlouporabu položaja minimalna kazna bila bi tri godine.
Zatvorskom kaznom od osam godina do dugotrajnog zatvora kaznio bi se počinitelj koji spolnim zlostavljanjem usmrti djete, teško ozlijedi ili ako žrtva zatrudni."

Kako ih nije sram?!!
12 godina (ako) za silovanje djeteta... Gadi mi se to. Bilo koji zločin na djeci bi se trebao kažnjavati najstrože moguće: (ne smrtnom kaznom jer je to spas) doživotnim zatvorom, ponižavanjima i mučenjima tih bolesnih umova. Koliko netko mora biti zao da se usudi dotaknuti djete? Nije mi jasno kako netko može pronaći satisfakciju u odnošaju s djetetom. Za njih bih poseban način služenja kazne izmislila. Za početak bih ih sve kastrirala (silovatelje uopće), a onda bi do kraja života radili najteže i najgnjusnije poslove. Nedjeljom bih na trgove dovela, pa da oni koji nemaju gdje ispucati frustracije, mogu na njima.

Odvratno je jedina riječ koja mi pada na pamet.
Danas nisam ponosna na ono kaj jesam.

Da li u vladi ima itko koju dasku u glavi? (ono "v" u "vladi" - mislim jako malim slovom)

(Ispada da je jednak grijeh imati joint u ustima kao i biti pedofil.)

Post je objavljen 18.05.2006. u 15:34 sati.