Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarjamama

Marketing

fjaka

Pita mene najdraži sinoć :'A koji se dan u ovoj dijeti smi' isti čips i piva?'
Bez obzira na ta i takva pitanja, kod njega se lipo vidi da mršavi. Lice mu dobiva drugačiji oblik i stomačić je manji. Zapravo, ovo je dijeta koja na duge staze mijenja metabolizam, a njegov je metabolizam sasvim u redu. On se deblja jer puno jede, za razliku od mene koja se debljam od zraka (malo morgen!) Stala sam u one svoje uuuuske traperice (dobro ajde imaju elastina u sebi, pa možda zato :))

Nekako mi se ovih dana ne piše, niti mi se razmišlja, ne govori mi se, ni ne čita mi se. Uglavnom me hvata čamotinja i učmalost svakodnevne rutine. Ne mogu više gledati one face u svakodnevnoj šetnji, a ne mogu promjeniti smjer šetnje, zato jer nemam kamo. Svaki dan obiđem cilo misto. Mogu jedino umisto sa liva na desno, danas probati ići u đir sa desna na livo.
Ubija me to što Najdraži radi popodne, pa Zlato i ja ko dva ćuka šetamo okolo. Nadam se da će uskoro ukinuti popodnevnu smjenu. Nadam se da će mo uskoro otići kod mojih doma, bar na vikend.
Ovaj vikend idemo u Dubrovnik. Idemo na babine nekoj rodbini od Najdražeg. Nadam se da ću se tad, ako ne i do tad, malo trgnuti.

Zapravo sam htjela skinuti neke super slike sa foto aparata, da vam ih pokažem, ali mi je Zlato prožvakalo kraj USB kabela. Valjda nije ništa pregrizla. Možda kad se osuši proradi. Možda je i njega uvatila fjaka.

Post je objavljen 18.05.2006. u 10:30 sati.