Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fulfilment

Marketing

priznajem, STRAH ME!!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeVjerojatno primjećujete da nas nema neko vrijeme.. Nadamo se da jeste! Eh da, kiki i ja smo dvije požrtvovne maturantice koje se trude organizirat najbolju moguću norijadu.. To je dosta teško i iscrpljuje užasno, i još to produbljuje sama činjenica završetka školovanja, odlazak u nepoznati svijet!!

Nepoznati svijet pun odraslih ljudi u koji ja ne spadam, još uvijek se osijećam predjetinjasto, onako, znate već... Za nešto više od mjesec dana moram donjeti odluku koja je sudbonosna!! Moram sa nepunih 19 godina ( a ustvari imam nekih 9 godina) odlučit o svom budućem životu, o svemu... Sve se sručilo na mene.. Znam da vjerojatno nisam prva koja se tako osjeća, ali ipak...

Zato ja sada službeno priznajem, mojim blogerskim prijateljima, da me je jako strah!!! JAKO!! Još više me strah tog svijeta odraslih, ozbiljnih ljudi.. Strah me tog prilaza i samih ulaznih vrata mog budućeg fakulteta... U samo mjesec dana moram odrasti, rješiti se svih onih stvari koje tako volim, divnih, toliko puta spominjanih balona od sapunice!!

Moram li odrasti???


Ma ne, jel' da?


IVANA

Post je objavljen 17.05.2006. u 20:30 sati.