Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cameo

Marketing

Road trippin’

Bit ce to duuuga voznja..
Atlas se otvorio, prst je zastao na Poljskoj. Nelose, nelose..


Coat of Arms of Poland


Od idejne trojke, vec smo dosli do faze se renta nekoliko auta! Nacionalnosti smo paneuropskih, pa cu se jos veceras pomoliti da ne bude problema na granicama. Kolumbijci ne idu. Nisu dobili vize. Jadni. Al bar nas nece pretresati svaki put kad stanemo. Ups.. bang

Sigurna sam da ovo nije bilo korektno s moje strane……


Nakon sto su bukirani i hotel i (prvi) auto..postavlja se pitanje.. Ko ce da vozi?
Od silnih frajera, mislim da cu ipak morati JA! Uz to imam osjecaj i da ce kolicina prtljage biti determinirana slobodnim prostorom u gepeku (nakon sto se ukrca PIVO, naravno!).
Sigurnije se ne davati u ruke 'veseljacima', jelda?
Nije mi bas svejedno, priznajem, voziti cestama Europe kojima jos nogom ne krocih, ali sto je tu je! Hrabra sam ja i odlucna, a na muci se poznaju junaci.

Evo jos jedna za kraj, onako iz rukava..jer mi je oduvijek bila najdraza (makar s postom il' danasnjim danom nema apsolutno nikakve veze), al nek se zna.. Tko s malom djecom lijeze, popisan se budi.

Ziv ' jo!


APDEJT
Kaze Belgijanka da bi bas bilo Super!! da nadjemo neku birtiju s velikim screenom pa da svi fino u subotu navecer gledamo Eurosong !!! Krasna joj je ta ideja. Mislim da ce je frajeri zaboravit potrpat u auto prije nego uopce krenemo.........






Post je objavljen 18.05.2006. u 11:38 sati.