Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgames

Marketing

NEWs

Scareface : the world is yours
On je jedan od kultnih generetskih snaga: 1983. godine Brian De Palma snimio je film Scareface, s Alom Pacinom u glavnoj ulozi - i opisao razvojni put Tonyja Montane koji je postao najmocniji narkoboss u Majamiju. Igra snimljena po ovom filmu pojavice se ove jeseni u verzijama za PC,PS2,XBOX i PSP. Po svemu sudeci, Scareface ce najvise liciti na Rockstarov "hit" GTA s tim sto ce sistem borbe biti unapredjen.

World of Warcraft: novi sadrzaj
Bllizard ce jos jednom oduseviti fanove WoW-a: dizajniranjem nove tamnice Hellfire Citadel, buduci add-on Burning Crusaider bice jos atraktivniji. U Citadeli zive crveni pakleni Orci, a u nju ce imati pristup i igraci ispod 60-og nivoa. Burning Crusaider ocekujem tokom leta.

Darkstar One : osvaja svemir
Ascron ne razvija samo role-play i fudbalske igre! Darkstar one bice njihov prvi shooter u svemiru, koji ce pruziti veliku slobodu igracima. Igra izgleda a i ima dobru pozadinsku pricu za koju je zaduzena autorka SF romana Claudia Kern. Darkstar one ocukujemo za PC krajem ovog meseca. Grafika bi trebalo da bude "prva liga".

Settlers: ponovo grade
Za desetogodisnicu igre The Settlers II:Veni,Vidi,Vici, Blue Byte nas je iznenadio najavom 3D izdanja poznate strateske igre. Rimejk The next generation pojavice se na jesen i to u verziji za PC. Jedinstveni faktori zabave oreginala, nadamo se, nece promeniti.

Warhammer Online: stize
Razvojni tim Mystic, koji je radio na igri DArk Age of Camelot, osmislio je novu online role-play igru. Warhammer Online:Age of Rekoming zasniva se na poznatom svetu iz maste Games Workshopa. Umesto questova i zadataka, u centru paznje je rat relam vs. relam. Online Warhammer borbe nam stizu tek 2007. godine.

Battelfield 2142: Online borbe buducnosti!
Ea je najavio novi nastavak serijala. Godine 2142, ratovace se protiv borbenih robota i nevidljivih vojnika. Ovaj nastavak bi trebao da se pojavi vec ove jeseni.

Dodatak bogovima:
Dve nove zemlje, nova bica i cetri cuda- Black & White 2:Battel of the Gods prvi add-on za Lionhead-ov hit. Borba protiv Asteka je vec pocela.

Comand and Conquer 3: Tiberium wars
Posle mnogo suskanja EA je konacno potvrdila da C&C dobija nastavak naredne godine. Tiberium Wars ce za razliku od Zero Hour, nastaviti zapocetu pricu iz oreginala, a zaplet ce se desavati oko minerala vanzemaljskog porekla koja se siri celom planetom. Naravno ceka nas vrhunska strategija sa gradnjom baze, kombinovanje jedinica i high-tech nauruzanjem. Multiplayer ce biti obogacen za voic-over IP, klanove i nekoliko spectar modova za online takmicenja.

Dupli Arkadni hit
Markus Grimm je pobednik takmicenja. Popstar i bivsi clan grupe Nu pagadi. Covek je sada zapoceo solo karijeru, a debi singl Fight Back zvanicna je numera za 2D arkadni shooter Metal Slug 5.

Age of Empires III: add on
Winnetuous Brothers osvojice novi svet ove jeseni u Age of Empires III: the War Chiefs konacno ce te moci da zaigrate i sa indijancima. Price nove kampanje nastavlja da opisuje sagu familije black, ali ovaj put iz prespektive nekadasnjih stanovnika Amerike. The war Chiefs je prvi add-on za ovaj strateski hit a ocekujemo ga krajem godine.

Angelina opet Lara
Glumica Angelina Jolie glumice ponovo Laru Craft u najnovijem filmu Tomb Rider. Brad Pitt i Angelina cekaju bebu, a cim se porodi, ona ce morati da se posveti napornim treninzima kako bi se pripremila za ulogu. Film ocekujemo naredne godine.

Krekovan XBOX 360
DAkle ipak se dogodilo: hakeri su uspeli da provale navodno toliko sigurni XBOX 360. Poznati haker TheSpecialist objavio je video na kojem se jasno vidi kako modifikovan XBOX 360 pokrece Project Gotham RAcing 3 iz kucne radinosti.

GTA: Vice Cities Stories u izradi
Take 2 odlucio je da zastiti ime Vice City Stories u americkom zavodu za patente. Time su pobili traceve o tome da Rockstar radi na nastavku Liberty City Stories. Zvanicna najava je bila na E3-u.

Lara pomaze u navigaciji
Ukoliko u svoj automobil ugradite navigacioni sistem marke Destinator, vas vodic bice ni manje ni vise, nego Lara Croft. Naime sa sajta www.destinatortechnologies.com , moze se preuzeti audio arhiva sa seksi glasom poznate heroine. Nadamo se da to nece uticati na bezbednost u saobracaju.

U Rockstaru igraju stoni tenis
To nisam ocekivao od tima koji je zasluzan za gangterske igre.Rockstar ce krajem maja izbaciti simulaciju ping-ponga za XBOX 360. Nema oruzija,dilera, samo reket i loptica. Mozda izadje neki ping pong Hot coffie mod.

Klasici za Nintendove konzloe
Virtual Console je Nintendov online servis za Revolution sa kojeg ce moci da se downloaduju poznati klasici ove konzloe. Pored NES, SNES i N64 igra ovde ce svoje mesto pronaci i igre za Sega Mega Drive i TurboGraphics(PC engine).

Novo za Linage 2
Nc Softov je na dan objavljivanja Guild Wars:Fractions prezentovao verziju Linigue 2 sa novim game-time sadrzajem i eventovima. U protekle dve godine igralo cak 14 miliona igraca, a igra se kod nas nalzai u prodaji u svom osnovnom obliku (nova verzija) po pristupacnoj ceni 1499 dinara.

Dolaze nam Kozaci i Rimljani
Cuveni Nemacki izdavac CDV priprema dve nove igre: Glory of the Roman Empire je strategija smestena u zlatno doba Rimske imperije, a Cossacks II Battel for Europ nas ponovo stavlja u ulogu osobe koja komanduje stotinama slatkih coveculjaka.

Samo mali podsednik
Pogledajte ako hocete Coll stuff,Istorijat igara i download sekciju. A donosi memorijenjami

Post je objavljen 15.05.2006. u 21:04 sati.