Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durmstrang

Marketing

Kako je prošao prvi zadatak

Eto,sada sam se sakrila s tuluma...što je sve bilo? To vas zanima? Pa evo vam!!!
Prije deset sati ujutro svi(tromagijski prvaci i suci) smo se okupili u šatoru pokraj nečega(svi smo zapravo znali da je to nešto mjesto gdje ćemo se boriti sa zmajevima) i svatko je dobio svoga zmaja. Ja sam dobila velšku zelenu ili tako nešto i nastupala sam prva. Čarolija konjuktivitisa savršeno je upalila,zmajica je prvo zaurlala od bola,a onda se vinula negdje u zrak,otišla prema Hogwatsu,bljujući pred sebe vatru.A ja sam bez problema uzela zlatno jaje koje je svatko trebao uzeti kako bi doznao što ga čeka u drugom zadatku...to je sve u svemu trajalo tri minute.Inače suci su djelili bodove od 1 do deset.Evo mojih rezultata:
Dumbledor:deset
ujak:devet(burninmad)
Madam Maxime:devet
Crouch:deset
Bagman:osam(sram ga bilo,jučer mi je rekao da sam zgodna!!!)
Sve u svemu,bila sam zadovoljna.Dijelim prvo mjesto s Potterom,jer je on za pet minuta obavio zadatak,svi ostali bili su sporiji.Trenutačni poredak glasi:
1.Potter i ja
2.Viktor(!!!)
3.Fleur
Poslije sam saznala da je i Viktor upotrijebio istu foru kao i ja,pa su mu zato dali manje bodova,a i zmajica ga je napala.Potter je sjajno letio na metli,gledala sam ga. Fleure je uspavala svoju zmajicu,ali ju je ova ispekla dahom i pala na svoja jaja što nije smjela.
Nakon što me bolničarka pregledala i ustvrdila da sam ok,do mene je došao Cedric,sretan kao nikada u životu.Kako je Viktor nastupio drugi,uspio je vidjeti kako se Cedric i ja ljubimo,pa je naglo pocrvenio(skužila sam!!!) i otišao na tribine,očito jako ljut.
Navečer su ljudi iz Hogwartsa(Lara,Luna,Keera,Weasleyevi i Cedric) organizirali tulum za sve tri škole i došlo je jedno pedesetak učenika. Zapravo i ne znam gdje je tulum bio,no očito je posrijedi nekakva začarana soba koja je neunosiva na karte(jednu takvu imamo i mi u Durmstrangu).Uglavnom,sada je prošla ponoć i ja sam se vratila na brod(ujak je dakako šizio,ali je bio sretan,zbog svog ljubljenog viktora, naravno,pa mi nije dao nikakvu kaznu,a i nema pravo jer sam punoljetna).
Pa čujemo se!


Post je objavljen 14.05.2006. u 18:18 sati.