Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yodina

Marketing

OPREZ ... ŽZV !!! -_-'

Kao što sam napisao u par navrata .. položih i sad se lagano vozikam sa autom po gradu i okolici ... nego prvo da pojasnim naziv bloga.

OPREZ ŽZV = Oprez Žene Za Volanom

Kako skužiti da ispred vas vozi žena. Vrlo jednostavno ... žmigavac daje kilometar prije ulice u koju skreće, do zaustavljanja vozi 50km/h (u najboljem slučaju) a kad treba stat, samo nagazi na kočnicu i ne jebe ove iza ni 5% ... dalje ... ograničenje 50 ... vozilo ispred vas vozi 25 ... ili suprotno ... ograničenje 30 vozilo ispred vas vozi 130.

Shvatili ovo kao šalu ili ne .. pravilo broj 1: nikad ne vjeruj ženama nut

Evo da ispričam i jednu pričicu: (krivac ... žena thumbup )

Kiša .. skliska cesta .. oprez na cesti .. itd itd
I lagano vozim ja po propisima, starce na posao (sad znate zasto sam napisao po propisima no )
I uključujem desni žmigavac i lagano se parkiram uz desni kraj ulice. Moja stara uzimao torbu i taman što je uhvatila vrata da izađe van ...

puknucuheadbangblablalud boooom

udarac u zadnji kraj vozila ... ja gledam ono koji kurac ... čekaj malo stojim ... wtf .. daj nemoj me jebat
Starci izletili van, a vozilom koje se je zabilo u mene upravljala je .. da da znam da znate ... žena

i viče jadna joj ja sam kriva, ja sam kriva .. bla bla ženske fore .. i smirimo mi nju ... i dogovorimo se da će popravak ona platit (samo se sjebao branik ... btw sad se vozim bez tog branika)

A sad da kazem kako je uspjela zabit se u parkirano vozilo.

Kaže ona: Joj ja sam vidjela parkirani auto ... i krenem preticat još po gasu jer ja i muž imamo godišnjicu pa da što prije dođe kuć (na ševu valjda zujo ) i tako ga stišće ona i s druge strane .. šleper lud i jadna se uspaničila i natrag u svoju traku (na žalost i moju) direkt u mene .. natavno kočila je .. ali kiša .. sklisko .. stop -.-' da u nekom drugom zivotu. To je bio takav udarac da sam ja mislio da me udario kamion ... a ono neki stari passat .. ma .. namcor žene i auti nejdu zajedno (čast iznimkama)

eto ... čujemo se do slijedeće saobračajke thumbup

Post je objavljen 13.05.2006. u 00:22 sati.