Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durmstrang

Marketing

Da se konačno javim...

Eto, za dva dana je prvi zadatak...užasno sam nervozna.Ujak je i meni i Viktoru(svakome zasebno) otkrio da će riječ biti o zmajevima!!!
Jao,užasno se bojim,iako sam već smislila što ću.Čak mislilm da će to učiniti i Viktor...upotrijebit ću čaroliju za konjuktivitis,jer su najslabija točka zmajeva oči.
Cedric i ja hodamo!kiss Evo kako se sve zbilo. Šetala sam se uz obalu hogwartskog jezera,kada je do mene došla grupa dečki,predvođena Cedricom.On im je dao znak rukom i onu su nestali u roku keks.

Ja:Ovaj...bok.(jako sam se zacrvenila)
C.:Pa,bok.Vidim da si sama...ne pripremaš se za zadatak?
Ja:Pa,da,sama sam.Već sam spremna.(kako znam lagati!)
C.:Znaš...zapravo sam ti htio nešto priznati i pitati te.
Ja:Slobodno.
C.:Otkada sa došla u Hogwarts,od one večeri kada si postala prvakinja Durmstranga.....shvatio sam da....da te nekako želim vidjeti, da te zapravo stalno želim gledati, sluašati tvoj glas...shvatio sam da sam zaljubljen u tebe,Anna.Ludo zaljubljen.
Ja(crvenila sam se kao paprika,valjda od silne dragosti): Pa i ja sam osjetila nešto slično.Jako mi se sviđaš...
C.:Želio sam da znaš...da...da bih mi bilo veoma drago kada bi pristala na moju ponudu...da hodamo.
Ja:S-svakako.Znaš,stavrno mi se jako sviđaš!
A ono što je uslijdilo nakon toga razgovora,šetnja oko jezera,dugi razgovor i sve druge,jedinstvene stvari,ne ću vam baš spominjati.Uglavnom,bilo je divno.
A još je divnije bilo što nas je vidio i gospodin Viktor Krum, dok smo tako šetali oko jezera i...kiss
Bio je ljut,kao ris.Užasno ljut.A ja tako happy.Konačno je skužio da sam ja ženskoga roda,jednina i da ja imam neke ljubavne potrebe.
I sada, treći dan otkada Cedric Diggory i ja hodamo, postali smo najpopularniji par Hogwartsam,Beauxbatonsa i Durmstranga(iza nas ostali su Fleur Delacourt i Roger Davis).
Naravno,nije sve uvije tako lijepo i bajno kako se čini. Moj dragi gospodin ujak ne želi da se petljam s učenicima iz Hogwartsa.Samo što mu nešto nisam kresnula.Kako se usuđuje! Ovo je prvi put da sam sretna u svom životu,prvi put otkada su mi umrli roditelji i otkada sam krenula u Durmstrang...i kažem vam, nikakav me čarobnjak,vještica ili bezjak neće spriječiti u vezi sa Cedricom Diggoryem,najboljim,najljepšim dečkom na svijetu.
I da,Cedric me u subotu vodi u Hogesmade. Toooooo!!!!!!

Post je objavljen 12.05.2006. u 22:15 sati.