Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prostyle

Marketing

Ne mogu smislit naslov

Blog napreduje!Zelim samo cestitat ljudima koji su se potrudili!

Uglavnom,danas bas i nije bio neki pretjerano zanimljiv dan.Pisali smo skolsku zadacu iz engleskog jezika,pa sam ja na dvije stranice tupila o tamnoj strani interneta.Drugi su se mucili.Teme bas nisu bile neke obecavajuce,i nismo imali pojma sta da pisemo.Al eto i to je nekako proslo. Ostatk dana bio je tapijozan manje vise,ALI,nismo imali zadnja dva sata.Jupi jupi jea!I gle cuda - NISMO BILI U MEKU!Wow!Malo nam je falilo da odemo,ali nismo.Za to sam moram priznat ja kriva jer predlozih da odemo vanka.Pa smo sjedili vanka.I tako....Nemam pojma sta je jos bilo.Nije cak bilo ni nekih pretjeranih bombi,ali,dogodio se jedan vrlo interesantan razgovor.evo ovako:

Razgovor o korektoru:
MF:"di je?sta si ga uzela?"
Atrocity:"Pa drzis ga u ruci!"
MF:"ma di ga drzim?"
Atrocity(u samoobrani):"Nemam nista tvoje!"
3 minute kasnije:
MF mucka korektor(sa začuđenim izrazom lica):"...ej, ovo mućka...! Shake it...! ...miješaj mala...!"

nadam se da ste shvatili,moguce da niste,jer iskreno nisam sigurna da li postoji itko toliko perverzan kao moji razred.A s MF-om se ne moze pricat bez da se nakon svake druge recenice pogledate u stilu "ovo ne zvuci dobro".
U subotu idemo u malo rimsko kazaliste s 1.d.oni oce s nama.Svi nas vole. smijeh kiss hahaha kako umisljeno!ma ne ja se salim,dobri su oni! pozdravljam ih ovim putem wave

eko ljudi uzivajte mi,i vidimo se u sljedecem postu.ne bih znala tko ce ga pisat. bye! mah

atrocity

Post je objavljen 10.05.2006. u 21:14 sati.