Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/feniksovopero

Marketing

NJEGOVANI MUŠKARAC

Zbog čega većina frajera misli i u svojim očima ispada poput pedera, tetkice, mekušca, ili nazovimo to kako god želite, ako samo malo više pažnje posvete svom izgledu?
Sinoć smo prijateljica i ja iz kože htjele iskočiti uvjeravajući naše muževe da žene ustvari vole njegovane i dotjerane muškarce. Ali ne! Dalje od običnog sapuna, jeftine kreme za brijanje i još jeftinijeg dezodoransa oni se ne žele ni pomaknuti.
Jednom sam svog muža nagovorila, nakon mjeseci kukanja zbog starih i ofucanih dlaka ispod pazuha, da ih jednostavno obrije i pusti da mu narastu friške. Poslušao me, zatvorio se u kupaonu pa izišao iz nje crven kao paprika, sa suzama u očima. OK, priznajem da sam se skoro ugušila od smijeha kada je podigao ruku i pokazao mi glatki, mirišljavi pazuh bez ijedne dlačice. Danima mi to nije mogao oprostiti, sramio se i jaukao kao da je zbog tog čina izgubio muškost. Dlake su ponovno narasle i meni nikako nije bilo jasno kako ga je jedno obično brijanje dlaka moglo toliko pogoditi i poniziti u vlastitim očima. Zar je svetogrđe riješiti se starog smrada? Ili ga baš taj smrad obilježava kao pravog muškarca?
I dok smo ih prijateljica i ja pokušavale uvjeriti da je dobro i nama ženama apsolutno prihvatljivo, čak poželjno da se malo bolje brinu za svoje tijelo i svoj izgled, napali su nas s parolama da su žene već dovoljno zla nanijele njima muškarcima, da uništavamo vlastite sinove od malih nogu i da zbog toga ima toliko puno pedera, te da je sve više frajera opasno feminizirano, a to ženama nije i ne može biti prihvatljivo. Razgovor je bio završen kada je muž moje prijateljice sav iznerviran počeo vikati:
- Dobro, boravit ću u kupaoni triput duže nego do sada, lickat ću se raznoraznim kremicama protiv bora, strija, preparatima za samozatamnjenje, trošit ću brdo love za najskuplje parfeme, odlazit ću na manikuru, pedikuru, a ako želite ugradit ću i malo silikona u usnice. A nakon toga garantiram vam da me nijedna od vas više neće jebati pol posto!!!
Nakon te bujice ogorčenja koja je provalila iz njega svi smo popadali sa stolica od smijeha, a moja prijateljica i ja morale smo priznati poraz. Jer, kad malo bolje razmisliš, taj tipičan primjerak muškog roda, na kraju krajeva, ipak ima pravo.


Post je objavljen 05.05.2006. u 21:37 sati.