Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theprincessdiary

Marketing

ZASIĆENA I ZALJUBLJENA

Snježna kraljica sigurno propušta proljetne pripreme. Kada će se, i hoće li se ikad više, vratiti na snijeg ne zna nitko. Pa ni tata Gips, koji se već prebacio na treniranje Ivice.

Četverostrukoj olimpijskoj pobjednici i peterostrukoj svjetskoj prvakinji skijanje trenutačno nije prioritet. Nakon 14 godina drila, Janica Kostelić želi slobodno ljeto. Zbog ozljeda i zasićenosti treninzima, ali i želje da što više vremena bude uz dečka Borisa Ivančića.

Stoga je gotovo sigurno neće biti na proljetnim treninzima na Hintertuxu, već bi se na snijegu mogla pojaviti tek u kolovozu. Ili možda čak i kasnije. Otac Ante još se nada da će Janica za tjedan dana ipak krenuti na austrijski glečer.

No, kći je odlučno rekla ne, pa se Ante u sljedećoj sezoni odlučio posvetiti sinu. Neki kalkuliraju da je to početak kraja Janičine velike karijere. Drugi pak smatraju da joj je odmor potreban i da će se na skijališta vratiti jača nego ikad.

U svakom slučaju, teško je vjerovati da će Janica pristati na životarenje u Svjetskom kupu. Zaključi li Snježna kraljica da je konkurentice prečesto pobjeđuju - ili će se posve ostaviti skijanja ili će ponovno pojačati s treninzima, piše Večernji list.

Zabrinuti da će je možda potpuno izgubiti iz vrhunskog skijanja, čelnici Hrvatskog skijaškog saveza nude njezinom dečku da na utrkama Svjetskog kupa bude njihov gost. Boris Ivančić apsolvent je na riječkom Filozofskom fakultetu, pa to nije nemoguća misija.

"Janica se ponajprije želi odmoriti, a kada će to završiti ne znam. Ako bude i dalje skijala, ja ću i dalje s njom surađivati. Stalno je boli koljeno, muče je i leđa. Skijanje nije težak nego brutalan sport", priča Ante Kostelić...




Post je objavljen 05.05.2006. u 19:29 sati.