Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avetpetarpank

Marketing

JEBE MI SE ZA NJIH

Zoltanova Baba nije imala niti ime pa ćemo je zvati Zoltanova Baba. U njenoj ranoj mladosti Atilla Bič Božji silovao ju je.

ATILLA

Radio je svakakve nepodopštine sa njom i tako od nje stvorio izvozni proizvod za afrička plemena kad su plovili brodom po svim morima u ratu sa Odisejem i letećim svinjama. Odrastala je u vrlo neprirodnom okružju no daleko ljepšem svijetu nego što je danas. Nije bilo automobila pa su ljudi trebali biti daleko domišljatiji i odlučniji. Zoltanovoj je babi pošlo za rukom osvojiti i Babilonskog krvnika zvonog Muha. Tada je već imala osamnaest godina i nakon burne svađe sa Atillom oko nekog ručka i tajansvenog nestanka tri i pol kile svinjetine, dva konja, mača te njezinih gaćica od hibiskusa odlučni ju je Ratnik zauvijek prodao Afričkim plemenima. Tamo se i opasno navukla na kojekakve preparate i droge jer su je crna čudovišča koristila iz dana u dan u svojim ritualima izbjeljivanja rase po uzoru na Michael Jacksona.

BABA NA TRŽNICI U KONGU KUPUJE VARIKINU

Bilo joj je dojadilo svakog dana odlaziti na tržnicu u susjednoj državi Kongo po stotine galona varikine. Pijana su crna čudovišča to ispijala a od toga im je bilo izuzetno loše ali dakako najbolje za zube pa više nisu trebali žderati vapno već su se odlučili za ovu tekuću metodu.

PIJANA CRNA ČUDOVIČĆA

Zoltanova je baba jednog jutra pobjegla prvim vlakom za Tursku. Tamo je upoznala naočitog mladića Muhu i udala se za njega. Bilo je to dakako sasvim novo iskustvo. Sudjelovala je u mnogim ceremonijama za cara gdje su zajedno svi orgijali i igrali se kojekakve radosne igre. To se izuzetno svidjelo Caru pa je unaprijedio Muhu u vrhovnog zapovjednika oružanh snaga i povećao mu plaću na jako jako veliki iznos pa se Zoltanova baba i udebljala od silne hrane i kolača od kreme. Muha je dobivši novi posao pao u depresiju jer daleko više mu se sviđao posao Babilonskog krvnika. On je jako volio sjeći glave na glavnom trgu i razularenoj sviti prodavati suvenire kao što su uha, skalpovi, za dame prekrasan kurac i slično. Muha je uživao u tome. Jednog je dana zamolio cara da ga vrati na staro radno mjesto na što je ovaj poludio da je nezahvalnik i kreten te neka si sredi privatni život i da je njegova debela žena uzrok njegovog nezadovoljstva. Dobio je momentalni otkaz i oboje su protjerani sa carskog dvora. Svi pamte zgodu kad Zoltanova baba nije mogla proći kroz vrata još uvijek u džepove trpajući najfinije kolače od kreme. Muhi je bilo daleko najviše žao što više neće moći ševiti silne djevice, darove milostivog cara. Zoltanova je baba zvršivši na ulici postala predmet izrugivanja a Muhe se više nitko i nije bojao a budući da je bio zgodan momak jedina je opcija bila da postane muška prostitutka. Babilonski je krvnik postao kurva!

MUHA KAO MUŠKA KURVA

Jednog je jutra vračajući se sa posla na stolu našao samo pismo u kojem je pisalo: Otišla sam u Bugarsku, kurvo jedna! Zoltanovoj se babi gubi svaki trag na nekoliko godina a priča se da su je bugari prodali Tibetanskim svećenicima kao roblje. Tamo je i prema legendi naučila kung fu i smršavila te postala miss Pjog Hoi okruga. Dakako prema legendi jer Zoltanova baba uvijek šuti o tom misterioznom desetljeću njezina nestanka. Pojavivši se u Iranu okrenula se profesionalnom igranju bele i kriketa. Otvorila je javnu kuću, mesnicu i trgovinu sa dragunlijama.

JEDNA OD ZADOVOLJNIH RADNICA U BABINOJ JAVNOJ KUĆI

Odakle joj novac za to nezna nitko no prema izjavi jednog prebjega sa Tibeta bila je najveći trgovac oružjem a napaljenim je redovnicima nabavljala i perverzne igračke. U iranu je stekla zavidnu slavu i položaj u krevetu šeika Omara Tarika. Sa njim je i dobila kćer Mirnu i Vlatku (koje su nakon toga postale hrvatske manekenke i udale se za momke hrvatske nogometne reprezentacije) te sina Ibrahima Rugobu (koji je zbrisao u Albaniju -gdje je i kasnije radio najpoznatiji party sa Hitlerom i Hodžom- nakon što je napravio dijete nepoznatom englezu! Da, da, muškarcu! Englez Churchill tvrdio je da je to od pive no tajanstveno je nakon devet mjeseci preko noći smršavio a mnogi još pričaju o strašnim muškim urlicima i dječjem plaču koji su te olujne noći dopirali iz njegove kuće. Rodio se sin!). Zoltanova je baba postala kult obožavanja i borac za ženska prava te se zalagala za to da i muškarci nose burku što je smatrala daleko izazovnijim no pustimo sad njezine perverzije. Nakon toga je zbrisala u Bosnu no to je sasvim druga priča. Možemo barem reći da joj je život bio buran i nimalo dosadan.

P. S. U Indiji je postala i božica ravna Shivi te osnivačica sekte Indijskih partizana Mamutova djeca koje djeluje i danas a rade i mnoge projekte u suradnji sa Masonima.

HRABRA ČLANICA SEKTE INDIJSKIH PARTIZANA MAMUTOVA DJECA


Post je objavljen 04.05.2006. u 19:08 sati.