Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euterpa

Marketing

Thoughts are words waiting to be spoken. Some people are just too shy to say them aloud for the world to hear, so they write them down for the world to see.




NISAM IMALA NIŠTA S NJIM !
zavikala sam
A uostalom čak i da jesam šta te se to tiče? Niti ga ne znaš. Kako možeš sve to govoriti o njemu, a ne poznaješ ga. On je dobar, možda i najbolji kojeg poznajem. I nije dijete, k vragu, kako to uopće možeš reći? Daleko je odrasliji od mnogih koje poznajem, s njim mogu o svemu pričati. Čak i o stvarima o kojima s tobom ne mogu, znaš?
Kakve veze ima išta od ovog što si mi rekla? Što ti znaš o meni i njemu? Ništa, apsolutno ništa, a ako nešto i znaš to je ono što sam ti JA rekla. I to vjerojatno u afektu, a znaš da onda kažem svakakve stvari. Ne znaš ništa ni o čemu.
Uostalom, tko si ti da mene ideš osuđivati? Nisi ni ti neka svetica, to i ti i ja znamo. Pih... Svetica... Daleko od toga. A sad meni soliš pamet.
Ma i ti si mi neka prijateljica, samo me činiš još jadnijom nego što jesam, prigovaraš mi i zvocaš, nabijaš krivnju zbog nećeg što nisam ni napravila. Ni ne znaš ga.

bijesno sam izjurila iz prostorije i tek tada shvatila stvar koja mi je cijelo vrijeme promicala. Jedna njezina rečenica...

ZASLUŽUJEŠ BOLJE...



Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 26.04.2006. u 19:58 sati.