Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fulfilment

Marketing

mercury rev - deserter's songs

HOLES
Sve počinje jednostavnim riječima. Teškim kao kamenje. Glas, koji ona toliko voli, neutješno se pita How does that old song go? I želi mu odgovoriti ali se ni sama više ne sjeća.

TONITE IT SHOWS
Zatim mala muzikalna čarolija, dječja i nevina, kao što su i oni nekada bili. Into your soul I tried to climb, but found the hole to high.

ENDLESSLY
Zvuči tako neugodno i strašno. Jer znaju da je istina… If the armies of her soul take you by suprise and flee leaving you again endlessly And the darkships of her eyes surrender to you suddenly leading you again endlessly.

I COLLECT COINS
Pokušava ne disati tih minutu i dvadesetšest sekundi. Možda i on čuje…

OPUS 40
U jednostavnoj melodiji duboko su sakriveni stihovi koje želi vrištati. Somewhere out there across the moonlit sands there's a line drawn like the lines on her own hand

HUDSON LINE
Tako drugačija, odmaknuta od svega, pomaknuta u paralelne misli gdje tiho i sramežljivo sanjaju kako daleko odlaze zajedno.

THE HAPPY END
Sve što ojeća, svi oceani i valovi izljevaju se iz njezine posude. A njegovu je posudu već ispila do kraja.

GODDESS ON A HIWAY
Apsolutno jedna od najjednostavnijih i najljepših pjesama ikada. Onaj osjećaj, tako prokleto kratak i dobar.

THE FUNNY BIRD
Muzika koja dolazi iz međuprostora, tamo gdje nikada još nije bio. A toliko znači, sve što joj je htio reći You are the only one I know!

PICK UP IF YOU'RE THERE
Samo želi da zauvijek sviraju te svoje lijepe male pjesme…

DELTA SUN BOTTLENECK STOMP
Baš kada je povjerovala da će ostati još uz nju, on iznenada upozorava da odlazi Waving goodbye, I'm not saying hello. I njoj nije teško još jednom potrčati za njim. Iako na leđima nosi tisuću tona tuge i ljepote.

Zapravo sam vam htjela napisati recenziju Mercury Reva, ali sam počela pisati o tome što osjećam dok slušam te pjesme i na kraju je sve ispalo jedan besmisleni bučkuriš. Hvala na razumijevanju…


krISTINA

Post je objavljen 25.04.2006. u 16:05 sati.