Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nasmijana

Marketing

Čokolada..nešto predivno..


Kaže mi jedna prijateljica da ne voli čokoladu?
Žena a ne voli čokoladu?Malo mi je to sumnjivo..
Imam osjećaj da sve žene koje tako pričaju lažu..mažu nam oči kako bi pomislili da su vrlo disciplinirane u svojoj dijeti ali sigurno kriomice kad nitko ne gleda smažu bar jedan red..
Sama riječ prekrasno zvuči..Čokolada..Prijateljica svake žene..u dobru i u zlu..
Kad nam je teško..kad imamo pms..kad smo nesretne..ostavljene..izgubljene..smirujemo svoju patnju povećim komadom s lješnjacima..
Čokolada može pomoći i neiskusnima u krevetu..Ako žena možda ne voli neke dijelove partnerova tijela,čokolada tu može puno pomoći..zar ne moje drage dame?
U zadnje vrijeme se i u salonima ljepote koristi čokolada,istina obična..bez lješnjaka..bar tako mislim..za ljepotu i dugotrajnu mladost vam namažu cijelo tijelo čokoladom i koža je elastičnija..ljepša..
Nisu se uzalud toliki znanstvenici bacali na istraživanja,pa čak i otkrivali neke kemije u našim mozgovima i tako objašnjavali njezinu čar.
Ma koga briga za istraživanja..važno da djeluje..
Na mene jako dobro..obožavam čokoladu.. nebitno da li je to riža.mliječna,lješnjaci,kokos...bitno da je čokolada..Bez nje ne bi mogla živjeti..
Zato..sretne ili nesretne,zavezane ili rastavljene..nemojte dopustiti da vam se dogodi da je nemate baš kad je zatrebate...


Post je objavljen 24.04.2006. u 17:25 sati.