Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medula

Marketing

Zanimacija...

Osjećam se odlično! I da nemam trbučćić rekla bi da nisam trudna. Ali moje malo mi daje na znanje da je tu :D. U petak smo bili na ultrazvuku, nadali smo se odgovoru na pitanje koje već doooosta dugo slušamo " I kaj je?", ali beba je odlucila to i dalje zadrzati za sebe i nije nam htjela pokazati. Slatko iščekivanje.
Ono što me zaokuplja ovih dana je traženje idealne kombinacije mustri za moj novi projekt - štrikanje. Dok sam bila u bolnici i štrikala majcu jedna od žena u sobi me pitala jel to dekica za bebu? Ok dekicu bi još i napravila, ali da idem štrikati minijaturne vestice i slično mislim da još neću. Čemu trošiti vrijeme na to kad će beba to prerasti u roku keks, a da ne spominjem kako bi mi posljie to bilo žao baciti ili proslijediti dalje pa bi se samo gomilalo. Istina stvari koje su potrebne bez pofrke napravim.
I tako sada imam "slobodne igle" konačno sam završila jednu crvenu majcu a imam u planu jedan bež bolero za ljetne prohladne večeri, i jednu ciklama majcu koju sam završila prije godinu dana ali nisam zadovoljna sa njom pa ću ju preštrikati u vesticu tko će mi biti korisnija. Prije sam se u štrikanju furala na jednostavnost, sada od svojeg uratka očekujem da bude praktičan, tehnički zahtjevan za izvesti i ljep. Tako da danima prelistavam hrpe časopisa o štrikanju, surfam bespućima interneta u potrazi za jednom jedinom kreacijom koja će zaokupiti moju pažnju. moram priznati da su mi upute uvijek bile špansko selo, tako da od toga ispadne uvijek nešto drugačije moja interpretacija uputa. ;) često sam znala vaditi mustru iz novina bez uputa samo gledajući i brojeći očice. Za to naravno mora biti kvalitetna fotka.

Post je objavljen 23.04.2006. u 22:38 sati.