Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/godine

Marketing

Image and video hosting by TinyPic Nešto bi htjela napisati,a baš nemam neke ideje o čemu da pišem...
Evo sada ću se prvo zahvaliti mojoj dragoj kolegici Sivki,koja je zaslužna za uređenje moje stranice,jer ona je glavni"KRIVAC"što sam među Vama.Malo mi se naljutila,ali joj se još jednom izvinjavam za grešku koju sam nenamjerno napravila.
DRAGA MOJA SIVKA NEMOJ SE LJUTITI.
JER TO NAM NE TREBA!!!
Inače Sivka i ja smo skupa radile,ali plače nije bilo pa smo se lagano povukle.a kolege koje su ostale još uvijek čekaju plaću.
Dolazi sezona i posla ima sa svih strana,ali opet svi bi htjeli da po čitave dane im budeš na raspolaganju,da zaboraviš svoju obitelj,jer ti radiš za njih.
Pa dobro sezona traje kratko,pa neka i tako bude,a kad ideš razgovarati o plaći...
e onda je to problem.
Tisuću razloga kao ne znamo hoće li biti baš posla,tko zna kakva će biti sezona,za početak nekakva sitna plaća,a poslije ćemo vidjeti.I dođe to poslije,plaća kao na početku,i razlog tome je uvijek,pa baš uvijek SLABA SEZONA.
Tako u našoj dragoj Dalmaciji radne snage nedostaje.kao nitko neće da radi,kako pišu novinari,a nitko nije razgovarao sa nekim tko duže vremena radi sezonski.
I onda dođe zima,a gospoda kojima je bila slaba sezona,kupuju nova auta,odlaze na skijanje...
Ma dobro neka se oni skijaju,neka se voze u novim autima,ali neka plate radnika jer radnik je isto zaslužan za gosta koji je zadovoljan.
Pa vi meni recite ,kao što sam već pisala,kome se obratiti kada plaću ne dobiješ 2-3mjeseca,jer si u privatnoj firmi,ne možeš u štrajk,pa da te bar netko tada posluša.
A što je sa poslovicom TKO RADI NE BOJI SE GLADI!!!!!!!!!

Post je objavljen 22.04.2006. u 20:49 sati.