Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/simplyqueer

Marketing

evo sad se vratih doma mrtav umoran.
sve me živcira. autobus u kojem sam se vozio, žena koja je izašla ispred mene, mama, tata, vrata od jebenog frižidera, internet jer ne mogu bez njega. OPSJEO ME!!!!! Živciram sam sebe i na kraju me živcira dečko koji je cijeli dan bio u istoj zgradi gdje i ja a nije se sjetio ni javit mi se. a naravno sutra ću ja opet trčat za njim kad budem imao vremena, danas ga nisam imao. Čudi me kako nije primjetio da se jedan priljepak odlijepio od njega...

slušam novi album od Pink. Dobar je. Queer je.

zašto se sad osjećam ovako sjebano a radio sam nešto korisno? to mi je falilo ovih dana na praznicima. i sad kad sam napokon nešto konstruktivno učinio, u kurcu sam. Magli mi se pred očima.
Pink pjevuši: "How do you sleep while the rest of us cry? ..."
a ja držim noge na stolu. jebote slab sam. toliko sam van forme da ne mogu normalno radit ni "one" stvari.

"It`s gonna be a long way to happy..."

e da, sad sam u busu na onom sranju gdje se prikazuju oglasi pročito oglas za neke novine. nabrajali su se članci a među ostalim je bio i članak pod imenom "O županu će odlučivat Jambo"
tad sam se sjetio da je Jambo djelio prije izbora neke kobasice. ili su bili čevapćići, neznam. predpostavljam da mu je svaka druga baba koja je tu bila dala glas a nije namjeravala.
Inače nemam pojma o politici, ne bih mogao ni nabrojat stranke a kamoli reć nešto o njihovom radu. a shvatio sam da ću za manje od godinu i ja moći pristupit tom sudbonosnom papiriću. pa od sada pratim šta rade koje stranke. krenuo sam od HSP, posjetio sam njihovu stranicu i nešto pročitao... bla bla... sad krećem dalje pa ću vidit što me najviše zanima i ubuduće držat oči otvorene.


But I don`t give a damn
I don`t play your rules
I make my own

Tonight I`ll do what I want
Because I can


I evo zvoni mob. Poruka... a već sam bio pomislio da ću zaspat uz mob čekajući pusu za laku noć.
...
nisam je trebo pročitat.. blah
i odgovorio sam bezobrazno (oprosti mi), tako se osjećam.
Sad ćeš se ti meni ispričavat a nisi ništa učinio... (hahaha kako ironično, pa problem i jest u tome što ništa nisi učinio hahaha tek sam sad to skužio.)
eto malo sam se i nasmijao.
Attention seeker sam, znam. I posesivan sam. al to sam ja... ni sebi se ne sviđam.

Ovaj album je fakat dobar.

p.s.
upravo me jedna luda krava nasmijala ;)


Post je objavljen 19.04.2006. u 22:32 sati.