Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delicious

Marketing

!...:::naslov jos ne znam:::...!

Ejla ljudovi moji….kako ste mi….prije nego sto zaboravim moram vam cestitati uskrs u zakasnjenju =) Image Hosted by ImageShack.us
Evo danas cijeli dan tapijarim,sad sam se sijetila doci na komp i napisati novi post.
Ove dane je sve ok,inace sam vani,samo danas pada kisa :( pa mi se nije dalo ni ic na trening.
Jucer navecer je blizu moje zgrade na pakiralistu neko auto izgorjelo(od mog susjeda) negdje oko 11.30….cudno nisam nis cula.
Ah sta da vam pricam….nema niceg zanimljivog….danas mi je 5 mjeseci da sam s deckom….weee jos se cudim da sam taliko izdrazala. Ne mogu vjerovati kako je sve to brzo proslo,a izgledami da me pitao da budemo skupa prije 100 godina.
Ja ne zelim u srednjuuuuuuuu……necu…..meni je dobro u osnovnoj. Makar ponekad dosadno,samo ne zelim te ucitelje vise gledati! Ne znam koju srednju…i dalje me to muci,a nemam vise puno vremena za razmisljenje jer ce brzo proci jos tih par mjeseci. Ne zelim vise talijansku skolu,zelim hrvatsku,mozda ekonomsku,ili sta vec….opet me malo strah,kao da cu tamo biti usamljena,a znam da cu nac nove prijatelje i sve ali opet…..barem da jedna osoba iz moje skole ide u ekonomsku….samo to zelim i onda mi nije problem.
Sad sam gledala na exluzivu onu reviju frizura u Bolonji,bas bi htjela ic tamo druge dogine kad opet bude,ma mogla sam prosle godine ic sa starom….ali nisam….ma ici ce ona ove druge godine pa…..
Image Hosted by ImageShack.us
Ove dane sam bila malo ono…jadno…ko da gledam kako mi zivot samo prolazi i ja ostajem sjediti umjesto da se dignem i krenem u !action!
Ponekad se prisjetim kako sam trcala za deckima,mucila sam se oko njih,poslije skole bi se nadala da ih vidim,pa bih bila sretna,onda ajde zovi frendicu pa…aj neces vjerovati koga sam vidjela…moju simpu…i pozdravio me….weeee…..sad kad se prisjetim svega toga,ili kako mi je bilo nekada….ne znam sve mi izgleda tako lijepo,slatko…..booo….mozda sam ja samo malo u glavi skrenula ili sta vec….ali volim se prisjecivati nekih vremena koje cu dulje vrijeme pamtiti,makar oni bili puni tuge nekada,ali se sada nasmijem tomu.

!Zelim vam reci da neki decki ne zasluzuju nase suze,ni nasu ljubav prema njima. I nemojte trositi kvalitetno vrijem cmizdrajuci doma,nego jednostavno se pokrenite i potrudite da vam zivot bude ljepsi,decki nisu jedini oko kojih se mora vrtiti paznja!


Post je objavljen 18.04.2006. u 21:05 sati.