Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/godine

Marketing

SAMOĆA

Image and video hosting by TinyPic Nadam se da će te shvatiti ovo moje pisanje,jer imam osjećaj da mi je lakše kada se nekome izjadam ili jednostavno ovo izbacim iz sebe.
Trenutke koje proživljavam u zadnjih 10-tak dana,su jednostavno trenuci kada mi ne paše samoća,i toliko mi je drago kada mi dođu drage osobe.
Svi ti ljudi,a tako i Vi dragi moji,,vaše riječi utjehe mi puno znače,daju mi snagu,snagu koja mi je toliko sada potrebna.Svjesna sam da život ide dalje,da moram zahvaljivati Bogu što i u ovom teškom trenutku je sačuvao mog sina,a meni dao snage.
Da li je to sudbina ili nešto drugo,pitanje koje stalno sebi postavljam,ali odgovor ne nalazim.I kad ostanem sama,ta samoća me doslovno ubija,teško je sve to shvatiti,ali čovjek je najveći borac,i u ovakvim trenucima shvati koliko u sebi ima snage koja mu daje putokaz za dalje.
Znam da vrijeme liječi rane i da moramo nastaviti živjeti,ma kakav god križ nosili,ali kada Vam se ovako malo izjadam ipak osjećam nekakvo olakšanje,kao odbacivanje nečega što mi se skupilo.
Nadam se da će te me razumjeti,shvatiti ove moje riječi,a već sutra podijeliti sa Vama neku novu životnu temu.
SVE VAS VOLI VAŠA RASPOLOŽENA...

Post je objavljen 18.04.2006. u 18:24 sati.