Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missaliciakeys

Marketing


Alicin posjet Keniji

Alicia je kroz ovih mjesec-dva krenula na put za Afriku uz organizaciju Keep A Child Alive. Za neke njene posjete ste imali prilike pročitati na ovom blogu, a Alicia je konačno došla i u Keniju gdje je položila kamen temeljac za novi Aids Research centar, a osim toga je i potpisivala autograme za njene fanove koji su dolazili sa svih strana.
„Uzbuđena sam i ponosna kad vidim kako KACA-in projekt napreduje i doprinosi borbi protiv AIDS-a. Ova zgrada koja se započinje raditi, dati će nadu i brigu djeci zaraženoj Aids-om.“ .Keys aktivno radi u svim projektima cijelo vrijeme, kupuje lijekove i daje ih na otpremu u bolnicu u Mombasi, što daje dobar tretman i liječenje za otprilike 400 djece.


Alicia ponovno na platnu
Alicia Keys će ponjeti još jednu ulogu sa sobom. Radi se o velikoj adaptaciji bestsellera 'The Nanny Diaries' koju rade Shari Springer Berman i Robert Pulcini. Glavna zvijezda je Scarlett Johanson koja glumi ženu iz srednje klase iz New Jerseya koja postaje dadilja i dolazi raditi za bogatu Manhattasnku obitelj. Miss Keys će igrati ulogu Scarlettine najbolje prijateljice.



Post je objavljen 18.04.2006. u 15:51 sati.