Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strip

Marketing

Ultimate Wolverine vs. Hulk

Originalno sam zamišljao otvoriti blog posvećen samo Hulku kao mojem najdražem strip junaku, no onda sam se ipak odlučio raširiti i ostaviti prostor za sve moguće iz svijeta stripa. Dva posta niže, već se nalazi jedna sličica iz okršaja Hulk-Wolverine, najpoznatijeg i vječnog okršaja dvaju ponajboljih superjunaka. Treba priznati, Spider-man ne bi izdržao pola sata s ovom dvojicom. The Thing je možda jak, ali ne vjerujem da će ikad pobijediti Hulka kad je dobroj formi. Svejedno, kad se sretno Hulk i Wolverine, moramo biti spremni na svašta. Pogledajte samo ovu veliku sliku ispod.

The Ultimate Wolverine vs. Hulk miniserija od 6 epizoda je započela i ja sam se dočepao prve dvije epizode. U prvoj pratimo gdje je bio Wolverine, a u drugoj gdje je bio Hulk. Na kraju druge epizode piše: Enough Chit-Chat--Let's get to the damn fight!!! Ovo je još jedan dobar strip koji me je uspio održati napetim i nestrpljvim za nastavkom i jedva čekam da vidim kako će se stvari nastaviti jer ne vjerujem da će se sve svesti samo na jednostavnu borbu.

Image Hosted by ImageShack.us

Serijal je aktualan i ako imate priliku uključite se u još jednu priču u kojoj na pola rastrgani Hulk traži osvetu, a Bruce (Hulk) se pokušava ubiti zbog zla koje izaziva dok je bijesan; u NY je ubio 815 ljudi. Nakon neuspjeha ide kod psihijatra, pa kod Dalaj Lame u potrazi za rješenjem. Ako vas zanimaju pisci, crtači, sadržaj i slično posjetiti stranicu o stripu na Wikipediji, a svakako pokušajte nabaviti strip. Ovo ne izgleda kao još jedna glupa epizoda, nego uzbudljiva, ambiciozna priča o novom obračunu dvojice karizmatičnih superjunaka.

Post je objavljen 18.04.2006. u 11:04 sati.