Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

"Dosta sam čutao,bre,nek popuca sve"

Nakon malo poduže pauze eto odlučih se vratit u blogerske vode. Zapravo mi je sad dosadno preko praznika(višak vremena i ne znam kaj ću s njim) pa mi je klik u glavi dojavio da bih, eto mogla i napisati nešto.
Prošli post? hm.. e to neću ni komentirati,valjda sam bila u iskušenju i EMO me želio pridobiti na svoju stranu, no nisam se dala :).. Bitno je to da sam zadnjih mjesec dana izuzetno dobre volje i već se lagano počinjem brinuti za sebe. Netko mora da mi potajice stavlja neke tablete u hranu :)
uglavnom, desila se velika stvar.. zaljubljena sam napokon, pronađoh svoju srodnu dušu, svoj smisao života za kojim sam tragala sve ove godine. A sve se desilo jednog petka poslijepodne kada je za moj stol stigao LEFFE. eh da.. to se isplati probati :)
Previše koncerata koji se spremaju mi spavati ne daju,jednostavno nema teorije da ja skupim sve te pare i obilazim kak spada. Antenat u utorak u ksetu.. e tu se pojavljujem , i na Atheist rapu, ostatak moram pažljivo ispalnirati jer inače ne bu bilo dobro :)..
No uglavnom , post nije napisan iz nekog smislenog razloga već tek toliko da se ovo čudo refreša.. no ukoliko mi se vrati nadahnuće bit će tu emocionalnih ispada i mizantropskih tekstova :)




Post je objavljen 14.04.2006. u 21:51 sati.