Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avetpetarpank

Marketing

I TAKO SU MENI NAPRAVILI DIJETE PA SE SPREMAM ZA RAT!

Jovan Krstić se u biti zvao Zoltan. Mogli bi i reći da je bio Ivan Krstitelj ali možda i nije. Cijeli razvojni ciklus Zoltanov počeo je tek oko stvaranja Velike Države Pičke pa tamo do pada Vlade malog Vlade! Jedno vrijeme radio je kao i nastavnik u školi pa je Muhamedu i onoj kurvi što se prodaje na likovnom i tjelesnom a nema ni za tempere jebao je nebi al dobra je bila malom Željku, pa da, smjestio im je jedinicu i to Vojnu pa su tri godine proveli na žestokim ratištima zajedno sa Konanom i povampirenim bataljunom Lanca Metalca za rezanje glava!


ZOLTAN I KURVA S RATIŠTA

A bilo im je dobro sve u svemu kažu! Blatni rovovi, krv, meso, gola tijela, učenje glazbene kulture u rovu broj tri lijevo od krčme «Veseli Vepar» i vježbe iz radova sa glinom koje su im iskreno zadavale dosta muke jer je zapovjednik bio totalni peder a kad vas drmusa od pozadi teško da možete napraviti finu pepeljaru za narednika – a onda vas i on sjebe – to je vojni sistem! Zoltanu su zbog tog, a i zbog drugih stvari kao što je i njegovo čudno ponašanje pripremili grčeve u želucu zbog kojih je teško srao puna tri desetljeća. To i nebi bilo tako strašno da nije živio na granici Turske, Afganistana i treće zemlje za koju nije znao da postoji jer on je naime svakog jutra pješačio podzemnim katakombama do tržnice na Tibetu.


BUDISTIČKI TAJNI AGENT NA TRŽNICI U TIBETU

Tamo je uspio sjebati budističke redovnike za cijenu jaja, salate, plastičnog eksploziva C4, teškog streljiva, M16 i dvije zolje koje su bile sve samo ne za rat, a mogle su čak i poslužiti kao erotsko pomagalo što je kasnije otkrila i Zimbabve Ružica ona sa britanskog trga ( pušila je kurac za 10 kuna!). Pa su tako Zoltanovoj pokretnoj na dva kotača baki smjestili nakaznu minu pred vrata pa je baba bila spriječena na odlazak 3.4. kurčeve godine žestokog psa po sjebanom korejskom hororskopu na vježbe iz aritmije, fitnesa i na praksu ujutro kod Dr. Alzheimera a navečer kod Josepha Mengelea. Kaže da joj je ovaj drugi bio jebozovniji i zgodniji jer se nikako nebi sjećala provoda kod onog prvog a čak joj je možda bio i nešto u rodu. Zoltan je bio izuzetno deprimiran zbog tih stvari pa se zapio i zaposlio u lokalnoj sljastičarnici a brijanje sa Jehovinim svjedocima bilo mu je nešto poput hobija jer su navečer tražili Hare Krišne po gradu i ubijali svakog malog boga i božića u njima. Njihov vođa nosio je haltere a Zoltan je mrzio dok ružan stvor prakticira takve stvari. Zbog smaknuća njihovog vođe dobio je Nobelovu Nagradu za mir koja je izdržala sve do potonuća Atlantide što je kulminiralo stvaranjem prave male Arijevske rase. Zoltan se preobratio na treći rajh


ZOLTAN I NEKA CURA NA PARTYU TREĆEG REICHA

što su mu Jehove izuzetno zamjerale ali su zato budistički redovnici poslali odmah svog tajnog agenta da onesposobi nakaznu minu ispred kuće njegove bake koju je u naručje primio Joseph Mengele i oženio a Zoltan je kod njega započeo i praksu za vrhunskog čovjeka. Baka je odjebala Alzheimera pa se i od tada činila nekako svježa i svi su troje (Baba, Zoltan i Mengele)


MENGELE, ZOLTAN I BABA

iskovali tajni plan smaknuća Američkog predsjednika i preuređenje tržnice na Tibetu. Hitler je poslan kao tajni agent u Albaniju gdje prodaje sljadoljed!


HITLER NAKON PARTYA U ALBANIJI

Baba je opala iz vagona i završila u Nigerijskoj bolnici gdje je zaradila virus HIVa i AIDS pa je tamo dočekala svoj kraj ( grozno joj je bilo među svim tim crncima jer ih je ona smatrala čudoviščima! ) a nije ni imala više ni kapi Cijanida jer ga je popila sveg a bila se opasno navukla na njega pa bi možda i umrla od tog. Treći rajh je nakon nekog vremena počeo inzistirati na promjeni Zoltanovog imena jer je u biti to bilo ime hitlerovog psa pa je tu bio Zoltanov kraj a početak sasvim novog čovjeka i novog doba….

Post je objavljen 13.04.2006. u 14:45 sati.