Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fulfilment

Marketing

SIMPLE MINDS!!

Tek što su se emocije donekle slegle od Depeche Modea, eto Simple Mindsa! Za moje slabo srce to je puno previše!! Što reći o koncertu, nego da je bilo super. Nije bio u Domu Sportova, pa je bio označen nekom prisnijom atmosferom. Bio je to susret generacija, od onih najmlađih, oko 9 godina, do onih oko 60 godina!! Bilo je zanimljivo vidjeti tatu i sina, kako zajedno uživaju, dok tata fanatično pjeva, sin s iznenađenjem gleda u tatu i ne vjeruje svojim očima!!
Pjevali su svoje najveće hitove tipa Love song, New gold dream, Don't you, Someone Somewhere, Alive & Kicking, Belfast child.... ima ih puno. No što je najbitnije jest da je mene Jim Kerr, glavom i bradom, vidio!!! Da ljudi to je istina!!yesyesyes
Reflektor koji je u početku predstavljao veliku prepreku mom slikanju, u jednom se trenutku pretvorio u prednost jer je naime, bio uperen ravno u moj dio tribine!! S obzirom da je oko mene bio pozamašan dio starije publike, i samo sam ja stajala!!
I tada!!!!! Približio se tribinama i uočio mene koja se pretrgavam od mahanja, poslala sam mu pusu, i on je počeo mahat isto kao i ja i radit sve isto ako i ja .... i naravno poslao mi je pusu!! Jeste li svjesni kako sam ja samo sretna bila??? JOŠ UVIJEK JESAM!!!!!!! I stalo se vraćao i opet mahao i radio sve što i ja!!
UZBUĐENJE!!!

Eto ovo je bilo sve samo ne objektivno opisivanje događaja, ali to se i nije tražilo!!!!


When my love said to me
Meet me down by the gallow tree
For it’s sad news I bring
About this old town and all that it’s offering
Some say troubles abound
Some day soon they’re gonna pull the old town down
One day we’ll return here,
When the belfast child sings again

(BELFAST CHILD, SIMPLE MINDS)

ivanasmijeh

Post je objavljen 10.04.2006. u 15:15 sati.