Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

1.4.-aprililili!!!!

Sorry, nije bilo niš pre zanimljivo. Harry se probudio, ali se još uvijek oporavlja u bolnici. Mary neide iz škole budući da je harry preživio. U zadnja 2-3 tjedna se ful trudim na napitcima i ostalim predmetina da vratim sama onih 50 bodova koje smo izgubili radi mene. Iz testa iz skrbi:
Ja-O
Mary-O
Maya-O
Amy-O
Linsday-I
Draco-P
Jen-I
Keera-O
Luna-I
Eto, to su neke ocjene. Na čarolijama sam prošli tjedan zaradila 30 bodova, prije tih 30 , zaradila sam još 5, što ostavlja još sam 15!
Al danas je bilo legendarno!!! Imali smo napitke i budući da je prvi april snape se htjeo našaliti i srušio se. Valjda nas je htio preplašit il tak nešt, al mi smo ga skužili. Kad se srušio mi smo počeli plesat i pjevat '' napokon je cr-ko! Napokon je cr-ko!'' odjednom se ustao i bio nafuren cijeli sat.
Flitwick, koj inače stalno govori ''dapače'', htio je bit šaljiv, pa je govorio ''dapile'' ali kad je shvatio da nikome nije smješno, prestao je.
Hagrid je rekao da su svi hipogrifi pocrkavali, ali mu je jedan taman proletio iznad glave. Valjda mu je onda bilo bruka.
E, al tek ova spačka!!! Užas! Došla sam poslje nastave u društvenu. Tamo je bila buffy koja je plakala. Pitala sam ju što je;
Šta je bilo?
Ja..ja oprosti mi!
Šta je bilo?????
Jaa...nije bilo namjerno...molim te lenna, opprosti nij-nije bilo namjerno...
Šta je bilo?
Ma ja...ja slučajno...
Još se jače rasplakala
Daj bekni više!
Ja..gurnula sam malfoya, niz štenge..ovaj ja ja..oprosti mi!
Neee...ne..lažeš...gdje je on?!
u..u blo...bolnici...
otrčala sam u bolnicu i potpuno zaboravila da je PRVI APRIL, iako oni to očito nisu! I tak sam ja onak ful šokirana i zabrinuta dojurila u bolnicu. Svi su bili nagurani oko kreveta i meni okrenuti leđima čula sam: isuse bože! Jadan draco! I slične rečenice već iz hodnika. Dojurila sam do kreveta i svi su se okrenuli prema meni i zaderali se: APRILILILILI!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nisam znala šta da kažem, pa sam šutjela,a onda za pol minute prasnula u smijeh! Kaj je najbolje, draco nije ni bio sudjelovao u ovome! On je skupa s ronom fredom i georgeom pripremao packu stoljeća;
za večerom će fred razgovarati s dumbledoreom i reći mu kako su baš nedavno saznali da george ima epilepsiju. I da budući da je bolest u ranom stanju da su napadaji neizbježni. Tada će george pasti sa stepenica, pregristi kapsulu s crvenom bojom i svi će misliti da je stradao!
Psina je super prošla, al kad se george zaderao '' prvi april!'' dambo je totalno šiznuo i oduzeo gryffindorima 35 bodova!!!
Laku noć!

Kiss, forever yours Lenna V.

P.S.-JA JOŠ NISAM ODLUČILA HOĆU LI NASTAVITI PISATI......KIZZZZZZZaA

Post je objavljen 09.04.2006. u 15:51 sati.