Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fulfilment

Marketing

Humor na mozgu

Volim biti vesela i smijati se, a najviše se smijem kada…

…nas San grupno vozi u autu i onda slušamo muziku glasno (po mogućnosti radio Kaj) i pjevamo glasno (i loše) i onda San ne pazi kako vozi i onda se skoro nasučemo na rinzol ili sudarimo s nekim tipom koji nas onda bijesno gleda i ljuti se.

…u autobusu na povratku iz škole valjamo glupe fore i smijemo se jako glasno (Ce, Žnj i ja) ili bezglasno (Zoka, Nixa, Hrvoje) i onda nas svi ljudi u busu čudno gledaju i kada prelazimo preko mosta, tamo se u daljini preklapaju natpisi Billa i M od McDonald'sa i onda mi igramo onu super igru (Mbilla, Bmilla, Bimlla, Bilmla, Billma, Billam) i onda se gušimo od smijeha jer to nam je super.

…idemo zajedno van i svi pijemo Guinness i onda se prisjećamo zgoda i nezgoda s maturalca i onda smo veseli jako a nakon tog Guinnessa smo još veseliji.

…pričam onu priču kada sam bila mala i slučajno sam si nagurala spužvu u nos i to je tamo stajalo više od tjedan dana, i tako pomješano sa sluzi i svim nosnim izlučevinama nakon nekog vremena je istrulilo i onda je moja mama pitala mog tatu „Jel tebi Kristina smrdi?“ jer da, smrdila sam, i to iz nosa.

…Hrvoje provali neku štrebersku foru.

…Zoka provali neku glupu-teško shvatljivu-kao nije intelektualna ali zapravo je samo on to ne kuži, foru.

posjetim najzabavniju i najstrašniju internetsku stranicu i čitam komentare i gledam slike i onda ponovno vjerujem u ljudski rod.

…slušam snimku sa Silbe, što su dečki snimali na diktafon pretprošlo ljeto i onda oni valjaju jako puno smiješnih fora i zabavni su jako i to mi je super.

…sam umorna.


Post je objavljen 05.04.2006. u 11:27 sati.