Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/godine

Marketing

Image hosting by TinyPicOvo moje današnje pisanje ću posvetiti svojoj dragoj prijateljici,koja ima veliki problem.
U isto vrijeme smo prije udaje,došli u ovo naše malo mjesto,i tu smo već dosta vremena.
Svaki slobodan trenutak provedemo skupa,djeleći dobro i zlo,ma svaku pojedinost znamo jedna o drugoj.Njen brak od početka nije štimao,jednostavno njen suprug nema vremena za nju,totalno je nerazumije.Svaki njen započeti razgovor sa suprugom završio bi na njegovoj šutnji,ili jednostavno:MA PUSTI ME NA MIRU!!!
Puno puta smo razgovarale,pomagala sam skupa sa njom pronalaziti rješenje,ali ona bi opet nailazila na njegov zid koji nije mogla nikako srušiti.
Prije godinu dana počela je raditi,i sva je bila sretna što je dobila posao nakon pet godina čekanja.I kako to biva(kao u nekom filmu)upoznala je na radnom mjestu,osobu petnaestak godina stariji od nje.ali on je bio taj koji joj je pružio ruku.
Njegova rastava koja je bila u toku,našla je njeno razumjevanje,ma kao da su se našli.
Dan,po dan,osam sati skupa rada,zbližili su se postali su jedna duša,jedno tijelo.Pošto smo mala sredina,sve se to još uvijek na neki način skriva,ali dokle tako?
Razmišlja ostaviti supruga,ali kao da nema snage,ma jednostavno ne zna što da radi.I danas smo uz kavu pričale o tome,ali što da joj savjetujem?
Htjela bi joj pomoći,ali jednostavno ne znam kako...


Post je objavljen 04.04.2006. u 21:09 sati.