Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiktak

Marketing

Iskrena sućut,Ante

Jedan moj frend,Ante,inače odličan judaš,jučer je izgubio strica u užasnoj prometnoj nesreći...
Ljudi moji,pa zašto se takve stvari događaju?Što je jadan čovjek bio kriv? Stvarno užasno...
Ante,iskrena sućut!


STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA
U subotu deset minuta poslije ponoći u čapljinskom mjestu
Tasovčićima na magistralnoj cesti Mostar - Metković
Pet mrtvih u sudaru

ČAPLJINA - Braća Božo (26) i Marin Salacan (25) iz Opuzena, Damir Žderić (28) i Marijan Popovac (29) iz Ploča te Vladimir Azinović (45) iz Konjica, nastanjen u Čapljini, poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu deset minuta poslije ponoći u čapljinskom mjestu Tasovčićima, na magistralnoj cesti Mostar - Metković.

Čuva ga policija
Policija u subotu nije željela službeno potvrditi imena stradalih dok se ne obavi postupak identifikacije, u što se uključilo i veleposlanstvo RH u BiH.
Prva su četvorica bili suputnici u vozilu “audi A8” (DU 478-CT) za čijim je upravljačem bio Antun Katušić (32) iz Dubrovnika. Kako su nam rekli u Kliničkoj bolnici Mostar, on je trenutačno izvan životne opasnosti, no još je pod liječničkom obradom i policijskim nadzorom. Naime, kako kažu očevici, sumnja se da je prouzročio nezapamćenu nesreću.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Policija još utvrđuje činjenice i nema službenih podataka o uzroku tragedije. Prema onom što se vidjelo na mjestu događaja, pretpostavlja se da je vozač Katušić velikom brzinom išao iz smjera Metkovića, ušao u zavoj kod bivše diskoteke 036 te izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u trak za vozila iz suprotnog smjera i prepriječio put nesretnom Azinoviću, koji je iz smjera Mostara vozio “passat karavan” (526-J-201). Došlo je do silovita udara u desni bok “audija”, što se čulo i na drugoj obali Neretve. Iako postoje tragovi kočenja “passata”, tragedija se nije mogla izbjeći.

Uz Katušića, jedino je M. Salacan davao znake života, ali je od teških ozljeda preminuo nakon sat i pol u KB Mostar. Inače, M. Salacan je bio pripadnik interventne postrojbe PU dubrovačko-neretvanske županije, a D. Žderić tzv. zrakoplovne policije u Ćilipima.

Uz ključeve, na zadnjem sjedištu “audija” kome se iz još nepoznatih razloga nije otvorio nijedan od šest zračnih jastuka ostala je potvrda o izrečenoj i naplaćenoj mandatnoj kazni od 20 maraka zbog brze vožnje na čapljinskom području. Očevid je obavio dežurni županijski tužitelj Spomenko Jukić.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Lani pet smrti
- U prošloj godini na području cijele Policijske uprave Čapljina u prometnim nesrećama smrtno je stradalo pet osoba, a sada je u samo jednoj prometnoj nesreći živote izgubilo pet mladih ljudi. To je velika tragedija ne samo za grad Čapljinu nego i za cijelu Hercegovinu, a dogodila se baš u vrijeme intenzivne akcije MUP-a HNŽ-a pod nazivom “Ne brže od života”, a kojom želimo te smo u tome i uspjeli smanjiti broj smrtno stradalih - rekao je uz ostalo okupljenim novinarima glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Srećko Bošnjak.

Užas...no


Post je objavljen 03.04.2006. u 16:53 sati.