Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zilet

Marketing

Objavljujem rat


Ajmo ljudi!!! Za sloboduuuuuu!! Svi će bit jednaki! Svi sretni nitko nesretan! ...i svi slobodni, svi do jednog! Umjesto tebe radit će drugi! Svaki dan bit će praznik. Kamen bit će zlato a noć bit će dan. Jedna ovca bit će dvije! Sto bit će dvjesto... Kako smo samo bili tako glupi? Pa što se prije nismo toga sjetili?!?!?

Da, dragi moji... ne zgražajte se.. znali ste da će doći, kad tad.. Mislite da ste sigurni od rata? Mislite da ste dovoljno slobodni? Mislite da nije moguće.. naravno da je. Ali ako me zamišljate kako hodam po gradu i uzvikujem parole sličnog sadržaja i pozivam ljude na državni udar onda ste pogriješili.. Nije to takav rat. Ne, ovo je drugačiji rat, moj rat. Samo moj!

Od danas je službeno: Objavljujem rat!
Tko napada: ja!
Za koga se borim: sam za sebe.
Protiv koga (neprijatelj): cijeli svijet.
Zašto: zato.
Opasno naoružan (oružje): pjesak, cvijeće, pekmez, lijepe riječi, govna, srednji prst, pusa, itd...

Taktika (inače vojna tajna al ajde otkrit ću vam jedan jako jako mali dio):
Tko me krivo pogleda bacam pjesak u oči. Tko predamnom pojede govno, ja ću pred njim pojesti dva. Tko ružno o meni sniva, probudit će se namazan pekmezom. Tko mi nešto lijepo kaže, nasmijat ću se i vratit mu istom mjerom. Tko mi stane na put, ja ću njemu na glavu. Tko mi pokaže jezik ja ću njemu zube... i znak pobjede (srednji prst)! Tko se naljuti uvalim mu kruti! Tko zapjeva, neće glasnije od mene a tko podrigne, također, itd...

Eto... danas palim mobitel nakon pet mjeseci. Sutra izlazim iz stana dobrovoljno, i idem na neku kavu s frendom... Ukratko, vraćam se među ljude, i vraćam se u stilu! Vraćam se strašan i opasan. Jako jako opasan! Skoknut ću malo i do faxa, ono, ležerno.. da vidim jel me još mrze il' su me zaboravili :))

Vi to nazovite kako hoćete.. Recite da je to tako kako je... Recite da je jednostavno pakao u kojem živimo... Recite da sam ja lud... Recite da nema smisla to za što se borim... Recite da to nije borba, recite da je to život, ne rat... Ma recite šta hoćete... i vjerojatno ste u pravu.


...ali za mene je to rat ...a život je ono za što se borim!!!



Post je objavljen 28.02.2006. u 01:24 sati.