Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ukurac

Marketing

Večernja

da da, bas san sretnik isa san na tu Večernja škola tours. Prijateljica mi je nabavila kartu, woho, tako da san utorkan navecer provea blokavajuci od smija. Koje baze jebate, uru i po je trajalo nismo se prestali smijat. Ono. tipicni željko perv(erz)an! Baze o slovencima, ženama za volanom, današnjici, politici, europi, splicanima (iako su neke baze i ponovili sa Tv-a...) blokava san. I da. Odjednom se mi nadjemo u publici, gledamo, a svih 2000 ljudi imaju po bamboochu u ruci. Sad se mi mislimo kako je to i pamtni karaman skuzi da se dililo ispred ulaza!!headbang koji moroni!headbang cini se da u toj pustoj želji za humorom bili presmotani i zaobisli besplatnu fantu... (nouuuu!!!mad)
Iskreno, dopizdilo mi je nakon uru i po. nemos vise sidit na onin ''tribinama'' ako ih tako mos nazvat. Bez pića, vruuće, crknes. Da je trajalo po ure kraće, peeerfa bogte!.
I eto, zabavili smo se sta je je (osim karamana jer je nakon 20 min otisa na trening...), samo sta je naravno ulaz bia 50 knnono... ali ka isplatilo se ;)thumbup

Image Hosted by ImageShack.us
Željko 'Debeljko' perv(erz)an!

Post je objavljen 29.03.2006. u 23:18 sati.