Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

DINAMO vs. RIJEKA (1:2)

Da da narode, tako vam je to; vodiš, bolji si, praktički imaš tekmu u džepu, fulaš nekoliko 100 postotnih zicera i onda...popušiš kitu debelu i to do jaja!
Ne znam što bih napisao, razočaran sam!
Barem je navijanje bilo jebeno do jaja, nas je išlo petorica autom i jednoga smo pokupili u ZG-u.
Prvo skupljanje u Mistralu u 17,00 (krenuli smo 45 minuta kasnije od dogovorenog jer sam ja kasnio rolleyes), zatim opskrba QPackom u obližnjoj trgovini pa put pod noge autocestom.
Tijekom vožnje zajebancija i smijanje do boli, lagano pijuckanje i pjesma, te svakih par minuta stajanje zbog "puštanja krvi pijevcu", tom prilikom svi mašu autima na autocesti wave i rulja nas pozdravlja, a C. maše jednom nadolazećem autu kad ono - Armada i pokažu mu srednji prst rofl, C. je zbog toga bio neopisivo razočaran.
Nastavljamo dalje, pretječe nas auto ST-registracije, neki im pokazuju srednjaka, a spliće nama šalju pusu, jebeni pederi ili ne znam što.
Dolazak u ZG oko 18,40 kod V. u Utrine, još malo pive i polazak tramvajem prema Maximiru, u tramvaju zajebancija i lagano cuganje.
Kupujemo karte i čekamo red za upad, nismo previše drveni pa ne bi trebalo biti problema (bar tako mislimo jer su prošli vikend neki bili triput drveniji pa nije bilo zajebancije od strane murje), kad ono na ulazu je M. zadržan od strane interventnog murjaka jer je kao previše popio, pita njega murjak: "A dečko koliko si ti piva popio?", M. odgovara: "Pa jednu!" roflthumbup, nakon kraćeg natezanja sa murjakom ovaj ga ipak pušta.
Dolazimo na sjever pola sata prije tekme i smještamo se malo desno par metara iznad vođe na štengi, dijele se kartoni sa slikom pištolja za koreografiju.
Neposredno prije početka tekme H., D. i C. odlaze na WC i dok njih nema počinje dizanje koreografije pa je na njihovom mjestu ostala rupa madrolleyes, još im i neka ekipa zauzima mjesta ali to je po njihovom povratku riješeno.
Za vrijeme tekme, negdje odmah na početku, H. pada preko stolica i sjebe palac ali ga to ne sprječava da i dalje, kao i svi, euforično dere grlo i dlanove.
Na tekmi navijanje fenomenalno, na trenutke fanatično, nekoliko baklji i odličnih poruka upućenih novinarima itd., a i naravno BBB-u Srećku koji je prošli vikend upucan u ZG od strane kamatara.
Međutim, Dinamo gubi tekmu i svi smo pomalo razočarani.
Nakon tekme sjever se polako prazni ali mi još neko vrijeme ostajemo, u tom trenu sa juga se počinje čuti Armada, a naša ekipa (osim mene koji sam bio "službeno odsutan") počinje: "Malo vas je, malo vas je, pičkice!!!", ubrzo ih cijeli sjever prati, a nakon toga i Armada se utišava.
Nakon tekme odlazimo prema Kvatriću i srećemo nekog dečka iz Otočca, malo se s njim zadržavamo pa na pivu u neki birc, tu opet zajebancija i smijanje do besvijesti, zatim u tramvaj do Utrina, lagana opskrpa pivom u nekom Tabacco-shopu, pozdravljamo se sa V. i krećemo za Otočac, cijelim putem pjesma i cuganje, jedino pred dolazak u Otočac smo se uhvatili neke ozbiljne političke spike rolleyesheadbang!
Dolazimo u Otočac oko 01,20 i stajemo pred zgradu od D. i on ulazi u haustor i uzima sendvič koji mu je stara ostavila u poštanskom sandučiću roflroflthumbup, rikavanje od smijeha!
Potom dolazak u Perfetto i dalje po pivi, počinjemo pjesmu: "Dinamo, mi volimo, i za njega živimo..." ali nas gazda (Hajdukovac) utišava burninmad, tamo ostajemo do oko 03,00 i to je otprilike kraj priče.
Sve u svemu, jebeno smo se zabavili, izgubili smo glasove potpuno ali nije nam žao, čak niti zbog toga što je Dinamo izgubio, nema veze...NEMA PREDAJE ! ! !

P.S. Slike i video clipovi uskoro čim ih uploadam!

Post je objavljen 26.03.2006. u 20:30 sati.