Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ukurac

Marketing

Part-e-y

Dorisin rodjendan i jedan veliki tulum. Karaman i Roje su bili škartani tako da u sljedecoj prici vjerojatno necete naic na njih (neka neka). Sve je pocelo jednog lijepog dana kad nas (mene i Zvonu) je Marita uspila 'pozvat' na Dorisin tulum. Ali to smo tribali ka džat dalje od Karamana i Roje, ali Zvone se nije moga suzdržat pa in je sve odma reka... ccc... I ocekivalo se puno, ocekivanja su ispunjena. U subotu navecer uštekali smo se u doris. Malo je bilo upocetku dosadno dok MateJ nije dosa sa picen i onda je Tulum pocea! Svi su navalili odma na pice, ja nisan ni gleda sta uziman i pijen ali za 10ak minuti san osjetia! Ali sva srica tu je bila jedna cura koja me cuvala da ja ne popijen previse ma koliko ja to zelia! (iako san je polia votkom, ali nema veze, oprostila je ;) Plesalo se, pivalo, repalo!, pilo skroz ludo. Eto i mogu sa uvjerenjem rec da niti jednu losu curu nisam vidia, od njih 15-20. Bilo je i crnjaka npr. kad je Zvone cestita krivoj curi, ili kad san ja naisa na curu iz osnovne i nisan je se moga sitit. (p.s. sitia san se kad san se otrjeznia, ali san vec bia doma pa je bilo kasno). Nebi uspia zaplesat (haha ako se ono moglo nazvat plesom!) da nije bilo vodke juice, jer ta stvar nas cini jakim i hrabrima! Tako da san ima zanimljive plesne partnere (ovin puten in se zahvaljujen jer su me trpile cilu noć) koji su me zabavili i cinili party zanimljivim. No ubilo bi Zvonu da je popia koju vise i malo zaplesa pijan, uu da mi je to bilo vidit...
Naravno kad su svi bili pijani na kraju bilo je i rigoletta po - jaketama. A pogotovo Rajcickinoj jer je to bila središnja meta jakog mlaza iz usta nekog tipa, a valjda ce se oprat! Ta zbrka je probudila suside, aaa jaaadni. Kakva bi to bila noć da nije koja boca pala s balkona i pandurija se pojavila na vratima! Ma nije tulum potpun bez toga!
Kraj, za mene, bia je oko ponoc i po kad su mi svi poznati pobigli ca, i da nebi osta sam, kud svi turci tu i mali mujo. Usprkos molbi da ostanen cilu noć, vidite ja san bia prisiljen otic ca... ali stas! Bilo je ludo!
P.S. aj sanjo otkri mi vise blog ;)

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 20.03.2006. u 15:07 sati.