Jill,trbusniples.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trbusniples

Marketing

Jill

Presretna sam što imam priliku učiti plesati od Jill Parker, osnivačice udruge i plesne skupine Ultra Gypsy.

Jill podučava orijentalni trbušni ples od 1989., a Ultra Gypsy je pokrenula 1996. godine (u prijašnjem postu je obavijest o dogadjaju koji skupina svake godine organizira) . Osim što vodi sve poslove vezane za skupinu Ultra Gypsy (sudjelovanje na festivalima bliskoistočnog plesa po cijelom SAD-u, dogovaranje i koordiniranje nastupa...) i podučava orijentalni ples pet puta tjedno, Jill vodi i plesnu skupinu Djun Djun u kojoj plešu njene učenice i koordinira Zambra Bailar Yalla!, flamenko i belly dance fusion skupinu.

Jill je bila jedna od osnivačica Fat Chance Belly Dance tribal skupine (više o njima, ali i o tribal stilu trbušnog plesa možete pronaći u mojem članku Američki tribal stil trbušnog plesa - prvi dio) i aktivno je sudjelovala u stvaranju ovog novog stila orijentalnog plesa. Bavila se jogom, plesala je salsu, afro-haićanski ples, flamenko, tuniski, turski i egipatski ples.

Jillino golemo iskustvo vidljivo je na svakom njenom satu plesa - ima izvrstan kontakt sa djevojkama i ženama koje uče od nje i primjenjuje odlične metode podučavanja, svaki sat učimo nove kombinacije pokreta i super se zabavljamo. Jedva čekam privatne satove s njom!!!


Post je objavljen 13.03.2006. u 03:03 sati.