Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brandnewgirl

Marketing

Sećanje

Inat mi neda da na današnji dan pogled na moj blog nosi tekst o lošima.


O emocijama i ovom danu iz mog ugla više ovde i ovde

Danas, šta neki od građana ove zemlje misle tri godine posle:*Možda je on došao medju nas prerano. Možda smo mi okasneli da ga u svemu što je činio ispratimo...
I kad jednom, kroz mnogo godina, izbledi sećanje na svu teskobu i čemer u kome smo živeli i odrastali devedesetih, jedna od retkosti po kojoj će mi biti drago što sam živeo u Srbiji tog vremena biće to što sam bio njegov savremenik i što sam od njega naučio da je jedna zvezda, zvezda budućnosti, ona u koju uvek treba gledati, uprkos svoj tami koja vas ponekad okružuje i stišće.
(Dragoljub, 12. mart 2006 19:31)

*We still miss you, more and more. Every day is just a hope that your spirit and belief for better future will remain in young people's minds. And that something's gonna change. Until then, I'll just think of buying a return ticket to Serbia. Rest in peace. You deserved it.
(rose, 12. mart 2006 19:20)

*Na nama je da ostvarimo ono što si ti započeo. Biće tako. Počivaj u miru Zorane.
(Ivan iz Beograda, 12. mart 2006 18:44)

*Ostaje u secanju kao blistava licnost...Hvala mu za vraceno dostojanstvo i veru da se ovde moze ziveti normalno samo se treba izboriti za to...
(Dragan, 12. mart 2006 17:48)

*Zorane,bio si predstavnik mudrih i normalnih ljudi-apsolutne manjine u Srbiji.Upravo ta manjina te cuva od zaborava.Vecno ces ziveti u srcima ove srpske manjine!!!
(bERlin, 12. mart 2006 17:46)

*Nadam se da smo shvatili da smo svi krivi za njegovo ubistvo,i da smo sa njim izgubili deo sebe!Nije bio deo ovog vremena,bio je covek buducnosti!Hajde da svi tezimo ka njemu,kao svetloj buducnosti!Ali svako na svoj nacin,da ne izgubimo ono u cemu smo najbolji!Budimo njegovi ucenici,ucimo njegovu filozofiju!
(Sofija, 12. mart 2006 17:34)

*...zavrsicemo to sto si zapoceo.
Budi siguran u to!!!! Hvala ti za sve sto si nas naucio i pokazao.
VIDIMO se u BUDUCNOSTI!!!
(diggi, 12. mart 2006 16:55)

*Bio si mnogo ispred svog vremena, bio si suvise dobar za one kojima si sluzio. Uvek mi tvoja slika, najpre probudi neki dubok bol u grudima, a zatim mi se otme i veliki osmeh kada se setim koliko si mi bio drag. I ostao...
Nikada necu oprostiti sudbini sto smo te izgubili.
Ostaces najveci!
(LOCO, 12. mart 2006 16:41)

*Zorane, tvoja hrabrost, energija, optimizam i posvecenje ce uvek biti uzor meni i mojoj deci. Ovu nezahvalnu zemlju si svojim radom i delovanjem beskonacno zaduzio. Neka ti je vecna slava.
(Porodica Savic, 12. mart 2006 16:14)Post je objavljen 12.03.2006. u 23:40 sati.