Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

.:Pula Staro Češko vs. Dinamo Zagreb:.

UVJERLJIVO vodeća momčad Prve HNL upisala je prvi poraz nakon drugog kola i poraza od Osijeka u Gradskom vrtu. Bolji od "Modrih" bili su Puljani, kojima je to šesta uzastopna pobjeda u nizu na domaćem terenu, Pula je slavila protiv Dinama rezultatom 2:1.

Posve očekivano, "Modri" su bolje ušli u utakmicu i stvorili nekoliko izglednih prilika. Prvo je Andersonov udarac s 20-ta metara obranio vratar Puljana, nakon toga Drpić je pucao glavom ali Dobrić je izbio loptu s gol crte, da bi potom Andersom izbio sam pred Ivešu, ali nije se najbolje snašao i propustio je odličnu priliku.

No, u 18. minuti uzvratili su Puljani s 15-tak metara neometan je pucao Stiven Rivić, ali lopta je fijuknula pokraj gola.

U 20. minuti domaćini su ipak uspjeli povesti. Pamić je odlično reagirao na ubačaj sa strane, te s 4-5 metara glavom zabio za 1:0.

Nakon postignutog pogotka Dinamo nije krenuo agresivnije prema vratima domaćina, igralo se posve ravnopravno.

U 44. minuti Dinamo je ipak uspio izjednačiti, strijelac za 1:1 bio je Ivan Bošnjak. Modrić je dobro prodigrao napadača Dinama, koji je iz šesnaesterca lijepim udarcem svladao Ivešu.

Samo minutu nakon toga isti igrač glavom je nakon kornera pogodio vratnicu.

Josip Kuže je u drugom poluvremenu umjesto Andersona u igru ubacio Eduarda da Silvu.

Prvih 20 minuta drugog poluvremena igralo se prilično bezlično, vodila se borba na sredini terena ,ali bez pravih prilika.

U 72. minuti domaćini su opet došli do vodstva. Nakon što je Rivić u kaznenom prostoru napucao loptu prema Ettu, lopta je pogodila Brazilca u ruku a sudac Ivan Novak odmah je pokazao na bijelu točku. S bijele točke precizan je bio Stiven Rivić.

Iako je glavni sudac odredio da se igra čak osam minuta sudačke nadoknade, "Modri" nisu uspjeli postići pogodak i vratili su se u Zagreb bez osvojenih bodova.
____________________________________________________________________________

Eto, što reći, poraženi smo, i to uvjerljivo!
Nema veze, idemo dalje i...NEMA PREDAJE!!!
Čeka nas još puno bitnijih tekmi od ove danas, da podsjetim: sljedeći vikend počinje Liga za prvaka u kojoj ćemo potvrditi svoj trenutačni status u ligi.
18. ožujka 2006. godine na Maksimiru ugošćujemo NK Kamen ingrad, ali to neće biti obična tekma, bit će to proslava 20-godišnjica postojanja Udruge navijača Dinama - Bad Blue Boys, zato------>>>>IDEMO SVI U ZAGREB ! ! !
E da, prije nego što zaboravim, i mi smo bili danas na tekmi, pa vam donosim dvije-tri slike sa tekme:










Imam još dosta slika ali ne da mi se sve stavljat, imam i dosta video materijala pošto sam cijelo vrijeme snimao ali to neću stavljat jer znam da nitko neće pogledati!

Na tekmi nas je bilo pun k**** (po mojoj skromnoj procijeni između 600 i 700) ali je svejedno navijanje bilo trulo, samo na mahove vrlo dobro, nije mi jasno kako se nekima da prelazit brdo kilometara da bi na kraju na tribini šutili, ja sam recimo izgubio glas potpuno!

Toliko za sada, čitamo se kasnije!

Toliko za sada


Post je objavljen 12.03.2006. u 00:15 sati.