Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idolmladih

Marketing

horoskop za sva vremena

Obavezno čekirajte i neverovane događaje iz TOBIĆEVOG ZABAVNIKA
Sledi najtačniji horoskop ikad napisan!!!

ovan
1.vrsta domaće životinje, mužjak ovce. 2. dug balvan s gvozdenom ovnovskom glavom na kraju, kojim su rimski vojnici rušili zidove i vrata kapije gradova koje su osvajali.

bik
1. neuškopljen vo(l), fig. snažan čovek. 2. bot. čvrst, cevčast list crnog luka koji nosi cvet. 3. a. pun zdravlja i fizičke snage muškarac b. vrlo pohotljiv muškarac.

blizanci
1. dete (ili mladunče onih životinja koje obično rađaju po jedno) rođeno s drugim u istom porođaju; čovek iz takvog poroda. 2. sraslica, dva srasla ploda kakve biljke.

rak
1. zool. a. naziv za razne životinje iz istoimenog razreda račvastih nožica i sraslog grudnog tela s glavom 2. med. teška bolest, koja obuhvata maligne tumore carcinoma, cancer.

lav
1. zool. krupna krvoločna zver iz porodice mačaka Felis leo 2. lik zveri u grbu kao simbol te države. 3. junak. 4. čovek koji ima uspeha u društvu, osvajač žena. 5. vsta piva

devica
1. polno nevina devojka (primer: nju prkosnu devojku, rođenu planinu, kao jedinu ranu mladost poveo je sa sobom u svet). 2. devojka u godinama koja se nije udavala, usedelica. 3. raritet.

vaga
1. sprava za merenje težine, kantar. 2. težina nečega izmerena vaganjem. 2. težina životinje zaklane i očišćene; vodena - libela, živa - težina žive životinje, Gornja – deo Smedereva.

škorpija
1. zool. red zglavkara Scorpionidae, srodnih paucima, s donjim vilicama u obliku štipaljki i s otrovnom žaokom. Pojavljuju se u padu prvo biljke, zatim ribe, rakovi, stonoge i škorpioni.

strelac
1. onaj koji je vešt u gađanju, u streljanju, koji sigurno ubija iz vatrenog oružja. 2. a. prvobitni ratnik naoružan lukom i strelom, b. pripadnik prve stajaće vojske u carskoj Rusiji.

jarac
1. mužjak domaće koze. 2. a. čovek s bradom b. muž kome je žena neverna; 3. sprava za krečenje. 4. gimnastička sprava za preskakanje; (musti jarca u rešeto - raditi beskoristan posao).

vodolija
1. onaj koji vodu lije. (Među njima bogovima sveti je Medard, najveći vodolija, Bogdan)… 2. paaaa… ništa samo to. Ne znam više. Ovo tek da popunim prostor! I ovo isto! A vala i ovo!

ribe
1. razred nižih kičmenjaka koji žive u vodi, izduženog tela, sa škrgama kao organom za disanje i perajama za kretanje. 2. zgodne ženske, cice.

Post je objavljen 08.03.2006. u 22:48 sati.