Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idolmladih

Marketing

horoskop liberte jedan

Obavezno ovog vikenda čekirajte novi deo romana “Tobiđenja, dušo moja..." od koga ćete oboleti od one bolesti od koje vam je sve bolje i bolje i bolje...
Ako ste slučajno u Rijeci, Opatiji, Humu, na Krku ili u blizini možemo da se družimo!

OVAN
Prema statistici vođenoj tokom prošle godine, 255 puta ste večerali kao lama, 62 puta kao prase, 33 puta kao mravojed i po dvaput kao morž, roda i koala. Dakle, uglavnom kao lama.

BIK
Bez obzira na to koliku promaju budete proizvodili, vrata i prozori jednostavno neće težiti zalupljavanju... Ne znam kako, neki fenomen, fizički izuzetak, svako vedrom liku drag! : -)

BLIZANCI
Sa neba će pravo pred vas pasti magična olovka kojom biste mogli napisati najdivnije stihove ili egzotične prozne bravure. A vi ćete samo opsovati, misleći da vas to neko gađa...

RAK
Ukoliko ste nezadovoljni tempom uvoženja zime u vaše aure, žalite se opštinskom sudu u Bečeju. Iza svega stoji stari špiclov - proizvođač klakera i traubisode sa brcima k'o u Bronsona Čarlsa.

LAV
Vratite političku stabilnost u zemlji kabalističko-magijskim postupkom zakucavanja u koš desnom i istovremenom blokadom bananom levom. Kapirate, znači desnica, levica, banana!

DEVICA
Vratite političku stabilnost na Balkan magijskim postupkom napucavanja makazicama lopte ka golu i istovremenom odbranom vlastitog šuta. Kapirate, znači makazice, odbrana, mir!

VAGA
Partner će vam dati zakonodavnu vlast u vezi, ali će vas lišiti izvršne. Povežite se sa Škorpijom koja može obezbediti podršku Panterove muhare, Golemog hrčka i Tigraste vitezovke.

ŠKORPIJA
Koliko sklekova ste sposobni da izvedete, toliko ćete još najmanje godina živeti. Koliko trbušnjaka možete da napravite, najmanje toliko godina nakon upokojenja će vas pamtiti.

STRELAC
Iskopajte među arhivom starih novina primerke "TV Revije", u kojima su objavljivane čudotvorne fotografije ruskog iscelitelja Alena Čumaka. One su kao vino, što su starije daruju više spokoja i mudrosti.

JARAC
Pobedite anksioznost tako što ćete za vikend posetiti neki od stadiona ili sportskih hala i uporno autohipnotički buljiti kako se na suprotnoj tribini sinhronizovano vijore ruke suncokretogrickača.

VODOLIJA
Sanjaćete užasne snove da ste zatvoreni u ogromnu teglu sa stotinama dvoglavih zmija. Prva glava biće im nalik na vaše bivše partnere, dok će druga ličiti na članove Haškog begunstva.

RIBE
Prema statistici vođenoj tokom prošle godine, 148 puta doručkovali ste grešnim metodama, a tek 78 čednim modusom, od kojih je čak 73 puta čednost bila na samoj ivici neutralnosti koja klizi ka grehu.


Post je objavljen 04.03.2006. u 06:00 sati.