Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idolmladih

Marketing

OVAN
Da li zbog veličanstvene lepote, da li zbog njegovog neizlaska, možda zbog teških kršenja fizičkih zakona?.... Šta li je razlog što ćete se osećati kao jednog dana bez zalaska sunca?

BIK
Otiđite do obližnje knjižare i pitajte knjižara koliko košta ona knjiga od 335 dinara. Ako knjižar izusti 375 dinara, kupite je. Knjiga vredi najmanje 185 i predstavlja apsolutni raritet.

BLIZANCI
Kada bi se po događajima dogođenim u današnjem danu pravio film, vas bi glumio Taško Načić (ukoliko ste ženskog roda) ili Rahela Ferari (ako se smatrate muškarcem). Znate zašto?!

RAK
Poređajte tuce rakijskih čašica te ih smesta iskapite na eks. Nećete se napiti - unutra je voda. Mislite da prijalo bi vam pijanstvo, jer ste tako nesrećni, kao par silueta, psića...

LAV
Ne žalite mladića čije podatke saobraćajac upisuje u blokče. Ne piše mu kaznu, to mu je prijatelj iz vojske koji će ga posle smene pozvati na piće. A onu jadnu facu što je složio?

DEVICA
Po buđenju iskapite 3 (maloj) deci ruma našte srca i zapevajte aljkavu pesmu pijanih mornara, dara da da ra, o hoj!!! Vi ste špijun u kući ljubavi gde čovek dade ime svim životinjama!

VAGA
Iz prikrajka vas vreba jedna prefrigana osoba, čije su težnje okrenute trenutnim intenzivnim zadovoljstvima. Taj je čak ikonu skinuo sa zida i stavio sat. Falio mu slobodan ekser!

ŠKORPIJA
Pažljivo sa nervoznom korpulentnom gospođicom u najnezgodnijem stadijumu PMS-a. Moguće su i ogrebotine sa nesagledivim posledicama. Zapamtite kad joj pada sledećeg meseca!

STRELAC
Dok ste u gostima, kad bogati domaćin izađe iz kuće da kupi kiselu vodu ili ode do toaleta, panterski spretno ušunjajete se do kuhinje i direktno iz frižidera se nagutajte tih đakonija.

JARAC
Kada nađete odbeglu trepavicu, pristupite ritualu naizmeničnog duvanja za sreću. Neka partner zaželi da se vama ispuni želja, vi zaželite da se želja ispuni njemu, i željeno će kapnuti.

VODOLIJA
Divite se izuzetnoj hrabrosti onog koji će se opet drznuti da iznese tako jeftin izgovor. Takav izgovor možete da nađete kod Kineza za tričavih četrdeset dinara, a daju i tri za sto.

RIBE
Jednom rođaku koji prezire Amerikance, Hrvate, Srbe, Bošnjake, Albance i homoseksualce, mesto noktiju počeće da rastu kovanice od pet centi. Na rukama kanadskog, a na nogama australijskog dolara.


Post je objavljen 01.03.2006. u 06:00 sati.