Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dre

Marketing

Mič Bjukenon forevr!!!

Ljudi moji, imam nešto super za vas! Nešto fantastično! Predivno! Nadasve inspirirajuće!! A to je novi blog koji je otkrio moj prijatelj Microscan, blog o DEJVIDU HASELHOFU!!! Najpoznatijem po ulozi MIČA BJUKENONA u najboljoj ne-antifeminističkoj seriji BEJVOČ! Njabolji, najjači, najdivniji Mič Bjukenon s uvučenim stomakom, gol na plaži! AAAAhhhh!! Kad ga ugledah, bila je to bujica emocija, te ne mogah suspregnuti svoje oduševljenje, popraćeno orgazmičkim reakcijama, tako da sam taj blog odmah morala staviti u fejvric, te ga reklamirati ovdje!! To učinite i vi, ako ste pravi fanovi!

Ipak, svaka žena želi biti s Mičem Bjukenonon, a svaki muškarac želi biti kao on!


Navedeni blog će vas uputiti u načine obožavanja i klanjanja Dejvidu, poput pjesmice:
"Oh Hasselhoff, Hasselhoff, Hasselhoff D - you're more of a man than I'll ever be!"

koju ćete tantrički ponavljati iz dana u dan, te sadrži mnoštvo fotografija, činjenica i uputa za izradu malog papirnatog avijona s licem Dejvida Haselhofa na vrhu!

Također vam donosim i odlomak iz istinitih činjenica o Dejvidu Haselhofu, sa spomenutog bloga:
"U prosječnoj dnevnoj sobi je točno 1.029 objekata kojima vas Dejvid može ubiti, uključujući i sobu samu."

Zato, dragi moji posjetitelji, ne oklijevajte i priznajte si konačno da ste, duboko u vašem srcu ipak veliki obožavatelji Miča Bjukenona, te kliknite ovdje i posjetite najbolji blog posvećen Dejvidu ikad!

Ako vam to još uvijek nije bilo dosta Miča, kliknite ovdje i razveselite svoje srce oficijalnom stranicom Dejvida Haselhofa s oriđiđi njegovim glasom, koji vas na početku pozdravlja riječima:
"Haj ic Dejvid Heslhof! Velkom tu maj vebsajt! Stej tjund fo njuz, vjuz end rivjuz!"

Aaaaaahhh...predivno!!


Post je objavljen 15.02.2006. u 14:15 sati.