Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darklexic

Marketing

Jeeeej,....danas sam...

Jeeej,...... danas sam dao pismeni iz sociooologije!!!! (mnogi će reći "pa šta onda"?) Kako pa šta onda, danas mi je prvi put nakon 5 mjeseci učenja da sam uspio proći na pismenom iz tog "glupog predmeta"!
Mnogi studenti prava koji još nisu počeli učiti socologiju, neću sad nabrajati imena, ali moja frendica Ivona :) nemaju pojma koliko je taj predmet u biti...u biti....u biti.......hm, nemam drugu riječ za "nadasve zaglupljujuće i dosadno iskustvo, impregnirano totalnim kretenizmom ljudi koji su prije 100 ili 200 godina mislili da znaju svaki kurac o društvu" te su mislili da bi ga bilo pametno zapisati u knjigu! Koja ima 1300 stranica i koju se mora znati "cijelu", jer ako je neznate cijelu na usmenom kod prof.... će te dobiti odgovor "Ali kolega, Weber to ne bi rekao takvim riječima, molim vas recite mi to njegovim riječnikom"!!!! WTF!!!
Mislim da sad napokon shvaćate moje oduševljenje! Na početku sam napisao "sociooologije", iz razloga što naš profesor nezna drugačije izgovarati ime svog vlastitog predmeta! Još da prođem kolokvij koji sam danas pisao i fino mogu doći kući u Vinkovce! Da i još jedna stvar,... neznam kako je u drugim gradovima ali ovdje u Rijeci su svi poludjeli za SHORTY-jevim hitom Dođi u Vinkovce! I to traje već par mjeseci, i svaki put kad kažem da sam iz Vinkovaca, počnu mi pjevati tu prokletu stvar! Više mi je dopizdila, svaki put " Aaa ti si iz Vinkovaca" Da! jesam, "Haha, Dooooođi u Viiinkoooovceeee"! "#*bum#%*trass"#

P.S. Pijesma nije loša, samo dopizdi nakon par miljona puta!

Post je objavljen 13.02.2006. u 20:13 sati.