Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grrrr

Marketing

Pahulje strpljenja...

Image Hosted by ImageShack.us


...isuse kako ja tebe izmučim.. a volim te najviše....

...jučer si bio s dečkima vani.. došao si doma rano, rano.. rano.. heheh jedanaest.. nazvao si me.. nisam očekivala da češ doći tako rano.. još sam bila s ekipom iz srednje (bio je date povodom 5 i pola godina od mature.. hihihi..)... čim sam saznala da si došao doma.. nemam mira.. doma mi se ide..!! i kući odoh... =) počelo je lijepo.. sve divno krasno.. ali.. ja osjećam neku tjeskobu zanjih dana.. zapravo.. ne znam.. povlačim se na trenutke, ne dajem ti se cijela.. iako sam tvoja cijela.. peru me oni filmovi koji me nikad nisu prali ''2 good 2 be true''... njezne riječi... ne mogu vjerovat koliko me voliš.. tako si DIVAN prema meni.. i to mogu reći jer sam oduvijek princeza i svi su divni prema meni.. nisam mislila da ova razina divnoće postoji.. koliko ti imaš strpljenja to nije normalno..

pričali so o prošlom postu.. o konstantnom prozimanju i dogovorili apstinenciju i tako sam se slatko nasmijala kad si me onim najmilijim muškim glasom pitao ''i koliko ćemo apstinirat... 3 dana?''.. heheh a reko si to skroz ozbiljno.. ja sam se strgala od smijeha.. ''pa mislila sam barem tjedan dana''.. heheh.. a samo čujem tvoje ''a e.. tjedan dana!!??.. pa ne moze.. to je previše..''.. ehhe kako sam se smijala.. lol!!! i na kraju je bio dogovor.. o.k. nadjemo se na pola puta 5 dana.. na to ti opet slatkica.. ''a da ipak uzmemo 4 dana?''.. heheh.. jaoo.. ne mozeš pojmit koliko si meden.. i tako 4 dana ali imamo svaki po jedan kvisko kad će biti neka ''opaka sitka'' npr ako se ''malo zakačimo'' i pomirimo onda je passion preluda za zaustavit.. za takve sitke postoji kvisko.. =)) ali mislim da ništa neće bit od te naše apstitnecija.. pa budemo vidjeli!!

i tako sve divno.. onda samo odjednom meni puff u glavi.. rekla sam nešto na što nisi reagirao ''točno onako kako sam si zamislila'' i počela sam opet s nekim neprekidnim analizama i dramama (ali namjerno to radim.. to inače ne radim!).. ti samo strpljivo slušaš i vučeš me na pravi put.. znam što radim, znam da te mrcvarim bez razloga, provociram.. znam.. pilila sam te sinoć, odgurujem te od sebe namjerno.. radim sve ono što znam da mrziš.. sve ono kakva nisam prema nikome..... znam zašto.. strah... nesigurnost.. ziheraški instinkt..

primjetio si da te ne grlim kao prije.. odbijam ja zagrlit tebe.. zašto? sa svakim zagrljajem te više volim.. znam da ti to zvuči glupo, ali trazim samo isprike da napravim sranje.. ovo je moj proces.. moj proces.. derem te do kraja da vidim koliko mozeš izdrzat.. ja sam divna za imat ali ima posla sa mnom.. ovakvo ponašanje.. zašto? moram znat da si sposoban za torture koje su ponekad dio moje ljubavi... zapravo ovo je ''tvoj test ljubavi.. neki dječju.. glupi''... meni potreban... guram te do kraja.. da vidim do kuda ideš.. kad će ti prekipit.. kada češ mi reć ''ma daj.. koji kurac meni ovo treba.. da si derem zivce.. da ne spavam po noći.. fuz off..''.. ti to ne govoriš.. na tren kreneš ali prolaziš sve moje ''testove''.. sa savršenim uspjehom.. srčeko mi raste!

moraš znati koliko sam svjesna tvoga strpljenja.. koliko sam svjesna da te ubijam u pojam ovakvim ponašanjem.. moram znat da si tu '' u dobru i u zlu''.. i ZATO TI DAJEM NAJGORU, AL NAJGORU VERZIJU SEBE... nisam normalna, heheheh... a kako me ti onda u sekundi ponovno grliš i voliš? kako to uspjevaš.. dovoljan ti je samo jedan znak da sam spremna ''prestat''... jedva dočekaš trenutak kada hvatam dah da me stisneš.. mmmmmm... slatkoćo...

sinoćnja tortura.. povod... sve zbog onog glupog velikog i malog ''V''... =)) sve zbog mene.. znam.. guram te od sebe jer zelim da ostaneš.. da preziviš.. da pokazes snagu, volju, izdrzljivost.. ljubav... kako samo uspjevaš osvojiti me svakim novim dahom.. dovodit u red mene, koja uvijek dovodi tebe u red.. nadopunjavamo se.. u potpunosti.. O*B*O*Ž*A*V*A*M T*E.... neopisivno, nemjerljivo...


....danas..... nazvao si me ujutro.. samo da me čuješ prije trčanja.. iz kreveta ravno u đoging obleku.. i onda kasnije... ti i ja... doza 2... tvoje riječi vođene najtoplijim srčekom al naravno neda meni vrag mira (jutros nisam bilo ovako svjesna svoje gluposti) i čuješ mi po glasu da nešto ne stima.. ispitivanje iz mene izvlači odgovore.. opet moje gluposti, sranje.. jao.. hehe .. kako mogu biti tako svjesno grozna i ne prestat isti tren..

... nisi noćas spavao.. nisam ni ja spavala.. ah to glupo ''volim te s velikim V''.. =)) još malo sam nastavila sa sinoćnjom serijom izivljavanja na tvojoj izdrzljivosti.. heheh bila je kreatka epizoda.. tvoja ljubav i slatkoća je jednostavno... protuotrov na otrov koji sikćem.. ssss.... =))) more ljubavi... neutraliziraš moje nastojanje da te dovodim do ludila u trenu.. da te odgurujem samo da vidim koliko će ti trebat da osustaneš.. ne odustaješ!! nikako!! heheheh a ljubavi slatka...

... želja.. ljubav.. strast... ispunjnje... a kvragu i apstitnencija, fala bogu na kviskićima..!!! znala sam da će nam trebat hihihi.. oba su iskorištena.. heheh i što sad? =)))))))

mmmmmmm... =))))


Post je objavljen 12.02.2006. u 19:12 sati.