Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yellowspirit

Marketing

read it, and you*ll se it (nerem najti onaj znakić, pa koristim ..*..)

"nebuš se upisala na fax ako nastaviš tim tokom!"
"posle srednje moreš se odma zaposliti!"
"popustila si već i v prvom polugodištu, a ve pogotovo"


dojde mi da se hitim kroz prozor ili se zakucam v glavu dok to slušam. kako mi je živce pojela.. stalno mi govori da se nem na fax upisala, da niš ne delam, da ona ne vidi rezultate kod mene.. a na temelju čega? imam 4 ocjene v imeniku, i to 2, 3, 4, 5.. i veli mi da popuštam. da ona mene ne vidi kak se učim. da vrijeme beskorisno trošim.. priznam, idem puno više van nego kaj sam prije išla,.. joj, dok se zmislim kako mi sere.. tak sam danas v sobi, dojde, i počne mi motati zakaj čitam knjigu a ne učim se matematiku, koju pišemo v srijedu.. veli, kao, bude onda vidla kolko se stvarno učim.. još su mi jučer v autu rekili da sam već prvo polugodište pospuštati počela! ne kužim.. opće više nisu zadovoljni.. prošla sam ja s 5, ali ne takvim prosjekom kak inače, i odma sam popustila.. kaj znači da više nije ni dosta s 5 projti, valjda treba s 5.0 projti kaj budu moji zadovljni.. konačno sam ih se riješila.. otišli su v kino.. malo si morem počinuti.. ali stvarno, dok mi tak mota, neznam kaj da joj velim.. grozno mi je to. onda i ja poživčanim i počenem se derati, i onda je gotovo.. umjeto da sam tiho, valjda bi kratko neš motala, a ne, ja moram poživčaniti, i onda si tako zacrtam da mi sere slijedećih pol vure.. a došla je da se počnem učiti! kak da se kurac onda učim, ako nju moram poslušati! kako sam iznervirana! ve moram nekše petice početi dobivati, inače bum to saki dan poslušala.. užas.. još mi seru da se nikad ne držim dogovora s njima (došla sam jučer vuru posle doma nego kak smo se dogovorili), i da niš ne delam za familiju a oni bi se trebali za mene.. kolko god to bilo realno ii ne, ja to nerem mirno poslušati.. žal mi je kaj se neem kontrolirati,.. ne ja se svadim dalje.. a u kurac..

***

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

počela sam pak slušati pepperse, tak ih dugo nisam, prije sam luda za njima bila.. celi dan si puštam otherside.. doro je to.. prisjetiti se starih dana..haha..ve sama sebi smešno zvučim..

***

je..zakaj svi tak dramatizaraju oko tog valentivnova! dan zaljubljenih.. daj molim te.. ako si zaljubljen, i tu osobu istinski voliš, svaki dan je valentinovo. ne kužim jednostavno dan, na koji, potaknuti iskomercijaliziranom obavezom, parovi kupuju takve idiotarije koje nikad u životu nebi ni pogledali.. ideš dućanom.. medak na šalici, jastuk u obliku srca, čestitke..čudno kaj nema i wc papira s srčekima....i da ne nastavljam...

Image Hosted by ImageShack.us

meni nije potreban određeni dan u godini da velim dečku koliko mi znaci. nit ne kužim zakaj bi bas taj dan moral voliti nekoga više nego inače.... ljubav se ne iskazuje velicinom kupljene salice i medeka niti ostalim materijalnim poklonima. oduvijek sam preferirala nesto nematerijalno i od srca, kad znam da je netko ulozio svoje emocije u to, a ne potrošilo ogromne pare, da bi se pokazala tzv. emotivnost time što mu je novčanik tanji.. a zbog koga..mene. hm.baš...
ono od srca mi se uvijek nekako vise urezalo u pamćenje i uvijek je iz mene izmamilo veliki osmijeh...hm.. i pokoju suzu..ali onu.. suzu radosnicu..
a ono najgluplje od svega je to što je iskomercijalizirano nesto sto fakat ne bi trebalo biti.. Ljubav..

ne treba vam jedan dan u godini da se volite.
volite se svaki dan. slavite valentinovo onda kada ono nije.

toliko od mene.. još fali neka ljubavna izreka nakraju..
evo imam jednu..:)

The best feelings are those that have no words to describe them..




Post je objavljen 12.02.2006. u 17:53 sati.