Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chimaera

Marketing

Street racing

street racingNi hladnoća, ni bura nisu ove nedilje spriječile mlade i lude ljude opremljene tuniranim autićima u street racingu. Ono šta je čest prizor u američkim filmovima, spojleri, pragovi, remusi, brzina, žestina i doza ludila nije strano ni na cestama ovog grada. Doduše nije to neki event o kojem možete čut na radiju ili pročitat s nekog plakata, nego fama est olitiga priča se, pa ko čuje čuje. I ovog puta okupilo se ekipe u pozamašnom broju, uglavnom vlasnici Y kromosoma, dok su curice, cure, žene šta-li-već služile kao ukras na suvozačevom sjedištu ili tek kao promatračice, u nekon mižernom broju, no ipak postoji jedna iznimka koju zamjetih zbog američkog ljepotana kojeg vozi. You go girl!!!

U zraku se konstantno održavao miris zapaljenih guma. Ovaj put su mi u oko upali jedan dosta stariji BMW koji je cijelo vrijeme jurio s jedne strane na drugu, najčešći u utrci i u okretima, e sad nisam baš brojala, ali bilo je sigurno više od 1440° odjednom (ako ne kužite uhvatite najbližeg matematičara da vam pojasni) i golf 2 s jako «nestabilnim» gumama koji je tu stazu uvijek prelazio s dignutom ručnom krećući se poput jegulje. Iako je BMW bia aktivniji, golf me više fascinira, radia je veće peezdarie :) No osim njih bilo je tu lijepih, sređenih, uglancanih auta čiji vlasnici očito nisu baš spremni na rizik da svog ljubimca slučajno ogrebu ili ne daj bože nešto gore. Guštala sam kao malo dite kad ga dovedu u luna park (opis moje prijateljice). Nismo nažalost sudjelovali puno, tu i tamo smo se zaletili s jedne strane na drugu čisto da osjetimo navalu adrenalina, no ovaj autić ipak još nije spreman za veću akciju.

Premještanjem na drugu lokaciju izgubia se žar i volja ekipe. Doduše, ono šta vidjeh, zapalile su se još cile dvi gume, al totalno, čak san dobila i komad gume za uspomenu :)

...i to je bilo to za ovaj put.

Post je objavljen 07.02.2006. u 20:50 sati.