Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ikandea

Marketing

ik mi rekla da bezze istipkam slova za naslov,btw,ona baš ide ća od mene...!

Užas. Mrzim zimu,tj.volim je ali do nekih granica.Obožavam ljeto,tj.nevolim ga kad postane neizdrživo i…možda dosadno i predugo! Bilo kako bilo,mrzim vjetar!Od svih vremenskih prilika vjetar mi je najneprihvatljiviji,pa čak i kiša može proć.Užas!Neki dan mi je vrijeme bilo najidealnije,niti je sunce niti pada kiša,onako,oblačno,ali sunčeve zrake lagano se probijaju kroz hladno nebo(?!) i tako se osjeća neka svijetlost koja isijava iz neba…da!Ili sam bila pod dojmom tog dana,pa mi je sve bilo nice,neznam…
Uglavnom,aj em veri sed,rastajem se od svojih divnih,nikad prežaljenih Sunčice i Zlatke.Tako je bilo lijepo družit se s njima.Sa mnom su proživljaval svaki trenutak, uvijek su bile tu,uz mene, a sad je došlo vrijeme rastanka..!Istina,mi se još uvijek možemo družit,ali nehotice su me iznevjerile i zato moram malo kalmat,moram preć preko svih uspomena i,ma kako god one krasne i žute bile,moram ih zamjenit boljima…Da…I onda se pitam;Zašto u Gradu nema tenisaka dostojnih zamjene sinjorina gore navedenih??!!?! Hm…
Sjetila sam se!Jedan od razloga zašto nevolim zimu je taj da sam zimi uvijek prehlađena.A shita!I savki dan slušam maj mam da pijem puno čaja (s medom,obavezno) jer bi mi to moglo poć na pluća (a zašto?,zato jer ovu prehladu vučem već mjesec ipo).A ja nosim body i toplo se oblačim,a kad vidim one otkrivenih leđa i golih trbuha sa tankim majčicama,zlo mi dođe i još se više razbolim je znam da se one ne paze I zdrave su a ja…(stradat će vam bubrezi! i da,što su one da ja na njih trošim riješi sa korijenom zdrav + pripadajući sufiks).
No dobro…Zalutala sam u neke druge vode. Ali,istodobno sam jako sretna jer napokon idem u bolnicu na jedan pregled (samo se Ik&Ea znaju veselit nekim pregledima u bolnici,hahaha).Za Ik-valjda će nam napokon sve bit ok;)).
Eto…Sad idem tražit po netu bilo što o Skupu.Ja uvijek nešto tražim…Mislim,ja uvijek nešto želim naći.Ali nemora to uvijek bit nešto izgubljeno.Gotovo uvijek je to nešto tu blizu,da…Ea,dosta je bilo..!
Laku noć...

ea


Post je objavljen 06.02.2006. u 21:33 sati.